Més ús de la deixalleria, més descompte en la taxa d’escombraries

Si es porten determinats productes més de 12 vegades l'any, la bonificació pot arribar al 20 %

12 de Gener 2016
+
Gestionar millor els residus comporta avantatges
Portar més residus a la deixalleria durant l’any comportarà un major descompte en el rebut de les escombraries. Fins ara, fer cinc usos de la deixalleria a l’any implicava una reducció del 10 % en la taxa d’escombraries; a partir d’aquest 2016, anar a la deixalleria entre 6 i 12 vegades, es bonificarà amb un descompte del 12 % i més de 12 usos, en un 20 %.
 
Per obtenir aquests avantatges cal disposar de la targeta d’usuari habitual de la deixalleria. Per obtenir-la es pot demanar a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (c. Sant Josep, 7) i es lliura gratuïtament al moment. També es pot demanar a través de la carpeta de tràmits de la seu electrònica de l’Ajuntament de Granollers. https://seuelectronica.granollers.cat/, amb o sense certificat digital. En aquest cas l’Ajuntament envia la targeta gratuïtament per correu postal al domicili indicat. 
 
Es compatibilitzen uns determinats residus a l’hora d’obtenir el descompte: Oli de cuina (mínim 1'5 litres); objectes voluminosos com mobles, matalassos, electrodomèstics de línia blanca... (mínim 1 m3); bateries de cotxe (mínim 1 unitat); residus elèctrics i electrònics (mínim 1 unitat); i dissolvents, pintures o vernissos (mínim 1 litre).
 
Si volem el descompte hem de dur la targeta a cada viatge a la deixalleria i portar-hi algun dels productes esmentats.