Les obres de reparació al carrer de Navarra continuaran uns dies més

La complexitat de l'actuació allarga l'arranjament de voreres i paviment previst inicialment durant un mínim de tres dies

10 de Març 2011

L'empresa SOREA, concessionària del servei de subministrament d'aigua a Granollers, continua les obres per reparar la part de voreres i paviment malmesos al carrer de Navarra durant una fuita d'aigua, a finals de l'any passat. Com vam informar la setmana passada, aquestes obres s'han iniciat aquest dilluns, quan el carrer de Navarra ha quedat tallat a la circulació de vehicles entre els carrers de Sant Jaume i de la Princesa.

Recordem que, en principi, l'empresa SOREA hi havia previst aquestes obres durant tres dies com a mínim, perquè el trànsit tornés a restablir-se amb normalitat durant la tarda d'ahir, o bé, aquest matí, si no sorgia cap imprevist. Finalment, però, la complexitat de les reparacions necessàries obliga a allargar el termini inicial, durant uns dies més. L'objectiu, ara mateix, és que el paviment malmès estigui arranjat dijous vinent, si les obres poden continuar al ritme previst.

Igualment, mentre continuïn aquestes obres, s'intentarà respectar al màxim la sortida i l'entrada de vehicles als guals del tram afectat, així com evitar, en la mesura que sigui possible, molèsties majors al veïnat.