L'Arxiu Municipal presenta un documental de la Festa Major de 1979

La projecció de la pel·lícula, de Lambert Botey i produïda per l'Ajuntament, es fa aquest dissabte 25 d'agost, primer dia de la festa.

23 d'Agost 2012
+

L'Arxiu Municipal de Granollers participa a la Festa Major de Blancs i Blaus de Granollers 2012 amb la projecció d'un documental a l'entorn de la Festa Major de 1979, la primera dels ajuntaments democràtics. La projecció es fa aquest dissabte 25 d'agost, a les 19 h, al Centre Cultural de Granollers (carrer de Joan Camps, 1).

La pel·lícula, titulada Quan les granotes fan Festa Major, forma part, actualment, de la col·lecció d'imatges en moviment de l'Arxiu. Es tracta d'una filmació de Lambert Botey, en format super 8 mm, color i so, d'uns 30 minuts de durada, produïda per l'Ajuntament de Granollers. Se'n projectarà la digitalització de l'original, que s'ha editat per incorporar-hi una presentació breu, el context i els crèdits de la producció.

Recordem: la programació i tota la informació de la Festa Major de Granollers, a la web de Blancs i Blaus.

 

Horari d'estiu de l'Arxiu Municipal de Granollers

Del 20 d'agost al 14 de setembre (excepte els festius 31 d'agost i 11 de setembre, quan estarà tancat), l'horari d'atenció al públic de l'Arxiu Municipal serà d'11 a 14.30 hores, de dilluns a divendres, després del període de vacances d'aquest servei.

A partir del 17 de setembre, s'hi podran fer consultes dins l'horari habitual: de dilluns a divendres, d'11 a 14.30 hores i, dimecres, de 16 a 18.30 hores (altres tardes a convenir), al carrer de Sant Josep, 7. Per consultar imatges (Arxiu d'Imatges-Arxiu Municipal de Granollers, al carrer de l'Olivar, 10), imprescindible concertar cita prèvia, al telèfon: 93 861 19 08 o, per correu electrònic (cperez@ajuntament.granollers.cat).