L'AMGr ha engrandit els seus fons amb una trentena de donacions més, durant el 2010

Les noves aportacions particulars incrementen el patrimoni documental de la ciutat i es poden consultar a l'Arxiu Municipal de Granollers (AMGr) i a l'Hemeroteca Municipal Josep Móra

27 de Gener 2011
+

Amb un acte celebrat a la sala de Plens, un any més, l'Ajuntament ha agraït públicament les donacions particulars de material d'interès cultural fetes durant el darrer exercici. En aquesta ocasió, l'agraïment públic -que es va portar a terme ahir a la tarda- ha estat per a 27 persones, que, a més de 2 institucions, han fet un total de 29 donacions de documents originals i fotografies, durant l'any 2010, a l'Arxiu Municipal de Granollers (AMGr). Gràcies a aquestes aportacions, durant el darrer any, l’AMGr ha incrementat, doncs, el seu fons i, el més destacable, el patrimoni documental de Granollers.

Aquestes donacions s'han integrat en algun dels fons o col·leccions de l'Arxiu Municipal i són a l’abast de la ciutadania perquè els pugui consultar. A més, 4 d'aquestes donacions, s'han destinat a l'Hemeroteca Municipal Josep Móra.

L'AMGr ha recollit en el document adjunt les aportacions rebudes, especificades per donant: Montserrat Llobet Llobet, Carles Font Cladelles, Martí Sunyol Busquets, Esteve Velilla Miralpeix, Teresa Serra Sitjà, Enric Pey Rufí, Lola Gadea Vila, F.Javier Viñamata, Ajuntament de Cardedeu (Joan Banús i Tort, Arxiu Municipal), Saurí i Conejero, Marcel·lí Camats, Sergio Barredo, Albert Camps, Esteve Terrades Riera, Ajuntament de Lloret (Joaquim Daban, Arxiu Municipal), Cornellas, Toni Arrizabalaga, Associació fotogràfica Jaume , Casals Margall, Josep Moreno Cros, M. Teresa Arqué de Rovira, Maria Fusté Mercader, Nicolau Guanyabens, Anna Pla, Marina Martori, Izaskun Alvárez i Maite Camacho, Sergio Barredo, Josep Calderó Badal, Ajuntament de Vilassar de Dalt i Víctor Busquet i Pujós.

L'Arxiu Municipal de Granollers és obert a la donació i al dipòsit de fons documentals d'interès històric o cultural provinents de persones, famílies, entitats, associacions, empreses i comerços amb l'objectiu de contribuir a la conservació i a la difusió del patrimoni documental de la ciutat. A més, recull, organitza, conserva i difon tota la documentació que genera l'Ajuntament de Granollers i els seus patronats i empreses i gestiona, conserva i fa accessible la documentació històrica.

Per a més informació, consulteu l'apartat de donacions de la web de l'arxiu.