L’Ascensió de Granollers, del 17 al 20 de maig

Jugar x jugar, Mostra gastronòmica, Turisme, Oci i lleure, Automoció, Moda i complements. Aquests són els continguts més destacats que trobarem a la 62a Fira de l’Ascensió que se celebra del 17 al 20 de maig al Parc Firal. Un espai de 30.000 m2 amb uns 15

27 d'Abril 2012
+

Dijous 17 de maig s’inaugura la 62a Fira de l’Ascensió, a les 18 h al Parc Firal. Un any més l’Ascensió de Granollers presenta novetats i incorpora sectors econòmics per fer créixer una mostra multisectorial, amb uns 150 expositors, consolidada i amb la mirada fixada en sumar nous continguts. La moda i els complements és el nou sector que es presenta enguany. En un espai de 200 m2 hi haurà creadors que potencien la seva marca i productes. Els visitants es trobaran la Ruta 12/24, una fira de moda nòmada que té com a objectiu acostar els dissenyadors i creadors. També hi haurà un espai dedicat als professional perquè els dissenyadors puguin mantenir reunions comercials amb botigues de la zona.

La Fira de l’Ascensió estarà oberta de les 10 del matí fins a les 21 hores, de divendres a diumenge. El pavelló agrícola i ramader amb una vintena de participants serà el punt de trobada del sector que manté les tradicionals degustacions de productes propis com les mongetes del ganxet i els embotits. Per la seva banda, l’automoció ocupa més de 2.500 metres quadrats amb la presencia dels principals concessionaris de la ciutat.

161 jocs de 85 països

La cita amb el joc no faltarà a la fira. Jugar x jugar presentarà algunes novetats com el Campionat d’Abalone, la presentació del joc Divinare, guanyador del 5è Concurs Ciutat de Granollers de creació de jocs, el taller d’origami, l’art japonès de la papiroflèxia, a càrrec de Mihoko Sugita. Jugar X jugar rebrà també la visita de Josep Maria Allué, creador de jocs simples.

La Mostra gastronòmica arriba a la 8a edició

El Gremi d’Hoteleria del Vallès Oriental organitza la Mostra gastronòmica de l’Ascensió amb la participació de set restaurants de Granollers i comarca que oferiran els seus millors plats i degustacions. La mostra servirà àpats de dijous a diumenge amb 21 plats per triar.

 Pepita Maymó, pregonera de l'Ascensió

El dimarts 15 de maig a les 19 h a la Sala Francesc Tarafa es podrà escoltar el pregó de la 62a Fira i Festes de l'Ascensió a càrrec de l'empresària, Pepita Maymó i Cirera. Nascuda a Vilanova del Vallès el 1947, és l'administradora de Ballestas JJM, SA, empresa familiar que va començar l'activitat a principis dels anys setanta i que es dedica al sector dels tallers de manteniment de suspensions de vehicles Industrials i venda de recanvis. Va ser presidenta de la Delegació de la Cambra de Comerç de Barcelona al Vallès Oriental dues legislatures. Abans de ser presidenta, va pertànyer a la junta de la mateixa delegació, presidida per Santi Puig.Ha format part de la Junta d'Unió d'Empresaris d'Automoció del Vallès, Osona i Maresme. També va ser membre de la Unió Empresarial Intersectorial-Cercle d'Empresaris del Vallès Oriental (UEI-CERCLEM). Per la seva feina, al estar vinculada al món del motor, és aficionada a l'automobilisme, als raids, al Paris / Dakar i als viatges arreu del món.