Josep Mayoral és escollit alcalde de Granollers

Es constitueix la corporació municipal de l'Ajuntament formada per 13 regidors del PSC, 4, de CiU, 3 d’ERC, 2 de Ciutadans, 2 de la CUP i 1 del PP

15 de Juny 2015
+
Josep Mayoral saluda amb la vara d'alcalde a la mà. Fotografia: Toni Torrillas

Aquest dissabte 13 de juny de 2015 s'ha constituït una nova corporació municipal de l'Ajuntament de Granollers sorgida dels resultats de les eleccions municipals celebrades el passat 24 de maig. El nou consistori, que és el desè des de la recuperació de la democràcia està format per 13 regidors del Partit dels Socialistes de Catalunya; 4 regidors de Convergència i Unió; 3 d’ERC, 2 de Ciutadans, 2 de la CUP i un del PP.       

La nova corporació municipal està formada per 25 regidors, dels quals 15 s’estrenen en el càrrec i entren dos grups municipals nous: Ciutadans i la CUP.

La lluita contra la crisi i generar ocupació, prioritats del nou govern

Josep Mayoral i Antigas ha rebut 14 vots; 13 del PSC i un vot del regidor del PP,  que el converteixen en alcalde. La primera paraula que ha pronunciat com alcalde de Granollers ha estat "gràcies" pel suport rebut i especialment a les 10.209 persones que van votar la candidatura que encapçalava. Tot seguit ha parlat que governarà al costat de la gent i ha continuat recalcant que la prioritat és “lluitar contra la crisi i generar ocupació". 

Seguidament ha explicat la composició de l'equip de govern designant a qui corresponia la responsabilitat de cada regidoria. L'alcalde Mayoral ha remarcat que aquest quatre anys "buscarem, com fins ara, l'acord especialment en aquells temes rellevants de ciutat." Ha finalitzat la seva intervenció dient que és un govern compromès amb el futur de Catalunya, i que l'alcalde és partidari d'un referèndum clar i amb conseqüències jurídiques.