Jornada participativa amb les veïnes de Sant Miquel per millorar el barri

Tindrà lloc la tarda del proper dissabte 22 de novembre i cal inscripció prèvia

18 de Novembre 2014

"Les dones fem barri!", amb aquest eslògan, l'Ajuntament de Granollers convida a totes les dones de Sant Miquel a una jornada participativa el proper dissabte 22 de novembre, a les 16 h i a l'escola Joan Solans, adreçada a millorar el seu barri i detectar els espais i equipaments que més utilitzen en la seva vida quotidiana. L'activitat està emmarcada dins Pla de millores al barri impulsat per l'Ajuntament.

Els objectius de la trobada són, d'una banda, facilitar l'accés a l'espai urbà a tothom a tot tipus de persones (sense discriminació de gènere, origen, edat  ni cap tipus de limitació de capacitats) i, de l'altra, fer propostes per a una renovació de la urbanització que faci més agradable l'ús veïnal i que possibiliti el foment del comerç pròxim i la vida social del barri.

Es tracta d'un projecte transversal amb la implicació de diferents serveis municipals (Igualtat de Gènere, Obres i Projectes, Serveis Socials, Gent Gran, Comerç, Educació, Cultura, Centres Cívics) i altres externs com el Consell Escolar i l'AMPA de l'Escola Joan Solans, la Taula d'Entitats del barri i les associacions veïnals. L'activitat oferirà, a més, servei de guarderia per als infants. Per participar en la jornada és necessari inscriure's omplint la butlleta que es trobarà a la Biblioteca Roca Umbert, l'Escola Joan Solans, el Centre Cívic Jaume Oller o la Masia de les Tres Torres.

L'Ajuntament, a través del Centre d'Informació i Recursos per a Dones, participa en aquest projecte liderat per l'entitat Equal Saree, que pretén incloure l'urbanisme des de la perspectiva de gènere en projectes de cooperació al desenvolupament.