Ja es coneixen els tres grups finalistes del Rock a l'Ascensió

Actuaran dissabte 4 de juny, a la plaça de Barangé, en el marc de la Fira i Festes de l'Ascensió

30 de Maig 2011
+

Ja se sap el nom dels grups que actuaran a la final del concurs Rock a l'Ascensió 2011, dissabte 4 de juny, a les 11 de la nit, a la plaça de Barangé. El jurat ha seleccionat els grups THE MARIGOLD i TETUÀ, mentre que per votació popular ha sortit EL XIRINGUITU DELS LEPIDÒPTERS DE VIDA EFÍMERA, amb 97 vots de públic i 1.860 de virtuals.

El guanyador del concurs rebrà mil euros de premi, gravarà un videoclip amb VOTV i disposarà d'una sessió professional de fotografies per confeccionar-se el book. A més, la novena edició del concurs incorpora les noves tecnologies en la difusió i distribució de la música: el guanyador tindrà dret a la distribució digital durant tres anys de cinc temes propis pels principals canals de la xarxa (Spotify, iTunes, Amazonmp3, Napster,...), a través de La Cúpula (House of Music). També, tocarà en directe en un escenari de la festa major.

Rock a l'Ascensió és un concurs convocat per l'Ajuntament de Granollers, a través del Servei de Cultura, i amb la col·laboració del GRA.