Ja es coneixen els premiats del XXV Concurs de Dibuix del curs d'Educació Viària Escolar

En aquesta edició, hi ha hagut 135 creacions finalistes

10 de Juny 2011
+

David Pelufo Salmerón, Álvaro Amador Catalán -tots dos alumnes de l'escola Educem- i David Pasquet González, alumne de l'Escola Pia, han guanyat, respectivament, el primer, el segon i el tercer premi del concurs de dibuix del curs 2010/2011 d'educació viària per a escolars de la ciutat. A més, s'han premiat set alumnes amb accèssit:

-Blanca Romà Gómez, de l'Escola Pia

-Berta García Masó, de l'escola Cervetó

-Andrea Pallàs Rodríguez, de l'escola Granullarius

-Núria Fernández León, de l'escola Joan Solans

-Óscar López Coll, de l'escola M. Anna Mogas

-Roger Colominas Font, de l'escola Cervetó

-Javier Valero Domínguez, de l'escola Pereanton

(Tots els dibuixos premiats, a la Galeria de fotos adjuntada)

El tribunal qualificador d'aquest XXV Concurs de Dibuix del curs d'Educació Viària Escolar l'han integrat: Juan Manuel Segovia, regidor de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil en funcions; Lluís Colomer, inspector cap de la Policia Local; M. del Mar Sánchez, representant del grup municipal del PSC; Germán Cequier, representant del grup municipal de CiU, i Fermín Gutiérrez, representant del grup municipal del PP.

Aquest jurat ha valorat 135 dibuixos, les creacions finalistes d'aquesta edició. Els aspectes que més ha tingut en compte són l'expressió artística, la imaginació, l'originalitat i la comprensió dels conceptes explicats durant el curs que imparteix la Policia Local de Granollers.