Ja es coneix el veredicte del Ral·li fotogràfic Granollers es revela 2011

Ahir es va fer el lliurament de premis de la tretzena edició , en un acte al Centre Cívic de Palou

22 de Juliol 2011
+

Ahir dijous, el Centre Cívic Palou va acollir el veredicte del XIII Ral·li fotogràfic Granollers es revela, celebrat el passat 19 de juny, centrat, en aquesta ocasió, en l'esport i la ciutat.

El jurat, format per Maria Pilar Pineda, guanyadora de la passada edició del ral·li; Carlos Obando, professional de la fotografia; Oswald Ibánez, membre de la Federació Catalana de Fotografia; Ramon Meléndez, membre de l'Associació Fotogràfica Jaume Oller; i Cristina Fernández, membre del Servei d'Esports de l'Ajuntament de Granollers va atorgar, dins de la categoria infantil, el premi a la millor fotografia del Palau d’Esports a Àlex Fernández, de Granollers; el premi a la millor fotografia de l’esdeveniment esportiu a Elena Corcho, de Granollers; el premi a la millor fotografia del Pavelló Municipal d’Esports a Joan Viladoms, de Granollers; i el premi a la millor fotografia d’algú fent esport lliure per la ciutat a Martí Herrero, de Granollers. Cadascun està dotat amb un premi de 100 € en material fotogràfic.

En la categoria adulta, el premi a la millor fotografia del Palau d’Esports va ser per a Joel Mesas, de Granollers; el premi a la millor fotografia de l’esdeveniment esportiu, per a Jordi Serra, de Granollers; el premi a la millor fotografia del Pavelló Municipal d’Esports, per a Carles Prieto, de Barcelona; i el premi a la millor fotografia d’algú fent esport lliure a la ciutat, per a Montserrat Capdevila, de Granollers. Cadascun està dotat amb un premi de 100 € en material fotogràfic.

El segon premi a la millor col·lecció de quatre fotografies va correspondre a Josep Tosi Mas, de Sabadell, premi dotat amb 200 € en material fotogràfic; i el primer premi a la millor col·lecció de quatre fotografies el va rebre Rafa Fernández, de Granollers, guardó dotat amb 300 € en material fotogràfic.

En el transcurs de l'acte, el públic va votar la millor fotografia, premi que va correspondre a Jordi Saavedra, de Granollers.

Les fotografies de la tretezena edició del ral·li fotogràfic estaran exposades fins dilluns que ve, 25 de juliol, al Centre Cívic de Palou, de 5 a 9 de la tarda (el cap de setmana, tancat).

El ral·li Granollers es Revela l'organizen la Xarxa de Centres Cívics i l'Associació Fotogràfica Jaume Oller, amb la col·laboració de Federació Catalana de Fotografia i, aquest any, dels alumnes del mòdul de turisme de la Casa d’Oficis.