Itinerari de titelles, circ i "clown", divendres a l'Obert x Vacances

Roca Umbert acull les actuacions de Txo Titelles, Los Galindos i Pol Aumedes

06 de Juliol 2011
+

Avui dimecres, dins de la programació Obert x Vacances de Roca Umbert Fàbrica de les Arts, es projectarà el film d'animació "9", produït per Tim Burton, recomanat per a nois i noies a partir de 13 anys. Serà a l'Espai d'Arts, a les 7 de la tarda.

Demà dijous, el grup Ai Mare! oferirà el concert de música tradicional "Cançons amb aire". Un espectacle amb aires del sud i ritme, amb un directe vibrant i ple d'emocions. Tindrà lloc a la terrassa del bar de Roca Umbert, a les 8 del vespre. Tot seguit, a les 10, es projectarà cinema africà contemporani, amb el títol "L’absence" (Senegal, 2009). El film, en versió original, explica la història d'un científic d'èxit establert a París que torna al Senegal quan l’avisen que la seva àvia està malalta. La seva breu estada farà ressorgir un drama familiar oblidat.

Demà passat divendres, la programació proposa un espectacle triple, de titelles, circ i "clown". A les 8 del vespre, actuarà la companyia Txo Titelles, amb el muntatge "Safrà i Serafí", a les 8 del vespre a l'Espai d’Arts, una història per a públic familiar, en què dos ratolins veïns que no s’avenen gaire, hauran de posar-se d’acord per aconseguir un bon formatge. Una hora més tard, arribarà la proposta de circ amb Los Galindos i el muntatge "Nova vida amb Josep i Maria": un deliri d’humor, un joc de pallassos arriscat i generós. Tancarà la nit, a les 10, una invitació a entrar al Taller Sarandaca de la mà de l'artesà i "clown" Pol Aumedes i el seu "alter ego", l'Antoniu, amb la proposta "Quan el fang pren la paraula", un muntatge, amb l'acompanyament de la música electrònica de Marco Dominichetti, que ens parla de la màgia que pren el taller quan l'artista polifacètic treballa fent gegants, capgrossos,...