La inscripció per als cursos de la nova temporada de Centres Cívics, a partir del 3 de setembre

Es proposen prop d’un centenar d’activitats

07 d'Agost 2012

Respirar per relaxar-se, Shakti Dance (ioga de la dansa) i parlar en públic; tècniques de circ, joieria en ferro i fimo, cant gospel i iniciació a la salsa; aproximació a la cuina italiana, bojos pel risotto i per les pizzes, tallers de cupcakes, creps i waffles; iniciació a la fotografia digital, fotografia d’espectacles, patinatge i jocs educatius per a gossos són algunes de les propostes dels diferents equipaments, organitzades per àrees temàtiques.

Per a infants i joves, es proposen activitats com capoeira, hip hop i circ per a pares i fills. Com a novetat s’estableixen dos períodes per a les inscripcions: del 3 al 28 de setembre (per als cursos organitzats per les entitats) i del 12 al 28 de setembre (els de la Xarxa de Centres Cívics).

El Gra, l’equipament juvenil, també fa una oferta de tallers per a nois i noies. De 12 a 18 anys, es pot escollir entre dibuix manga, websèrie i hip hop; i de 16 a 30, elaboració de petits pastissos i grups de conversa d’anglès i alemany. Les inscripcions poden fer-se fins al 10 d’octubre. A la Troca, el centre de cultura popular i tradicional, s’organitzen tallers de gralla i percussió (iniciació i aprofundiment) per a joves i grans, i per a infants. La inscripció es farà la segona quinzena de setembre i el curs comencarà a l’octubre.