Horaris especials i agenda amb motiu de Tots Sants

La Línia 1 d'autobusos urbans prestarà servei cada 30 minuts, durant el cap de setmana

27 de Octubre 2015
+

Amb motiu de la festa de Tots Sants, el cementiri municipal obrirà durant tota la setmana, des del 26 d'octubre fins al diumenge 1 de novembre, de les 9 del matí fins a les 6 de la tarda. 

La Línia 1 dels autobusos urbans oferirà el servei per arribar-hi des dels barris de Can Gili i Congost, fent un recorregut pels carrers de Maria Palau, av. Estació del Nord, Roger de Flor, Lluís Companys, Camp de les Moreres, Magallanes, Colom, Estació de França, av. Sant Esteve, av. del Parc, Girona, Francesc Ribas, Hospital, El Ramassar i cementiri municipal. A la tornada, els autobusos passaran pels barris de la Torreta i els carrers Josep Umbert, av. Sant Esteve i el recorregut invers. La freqüència de pas serà l'habitual durant la setmana i el cap de setmana, cada trenta minuts. Es poden consultar els horaris dels dies laborables a cada parada, al telèfon 93 870 78 60.

Divendres i dissabte, activitats populars i castanyades

Divendres 30 d'octubre, a Roca Umbert, s'inicien les activitats relacionades amb la castanyada. A les 6 de la tarda, a la Troca, s'explicaran contes de misteri per als més petits. A la mateixa hora, a la Nau Dents de Serra, es dona el tret de sortida a l'"Horror Factory", un túnel del terror organitzat per la cia. Milnotes amb més de 250 metres de recorregut i amb més de 35 actors i actrius. La companyia ja havia actuat en anteriors edicions a Corró d'Amunt, i enguany estrena una nova versió del túnel a Granollers. El túnel tindrà lloc els dies 30, 31 d’octubre i 1 de novembre, de 18 h a 0.30 h, i comptarà també amb una segona versió més reduïda per a infantis i públic familiar. Les entrades anticipades ja estan a la venta a l’Espai Milnotes (C/ Ricomà 48 – 52). El mateix divendres 30, l'associació de veïns del barri del Lledoner celebra la castanyada a la Plaça de Jaume I el Conqueridor a les 6 de la tarda. 

Dissabte, 31 d'octubre, se celebren nombroses castanyades populars en molts dels barris de la ciutat, per iniciativa de les associacions de veïns, com és el cas de les castanyades als centres cívics de Can Bassa (18 h), Can Gili (19 h) i Jaume Oller (19 h). L'associació de veïns de l'Hostal també celebra la castanyada però ho fa una setmana després, dissabte 7 de novembre a les 7 de la tarda al Centre Cívic Nord, amb un espectacle teatral del grup Sempre Joves de Bellavista. 

El mateix dissabte 31 la Porxada acollirà la tradicional castanyada oberta a tothom organitzada per l'AV Granollers Centre, a partir de les 6 de la tarda, amb castanyes, mistela i animació infantil. D'altra banda, la Troca de Roca Umbert serà el punt de partida de les ja tradicionals Racontades, els contes i històries de por i misteri que s'expliquen en punts singulars de la fàbrica, amb els narradors Alícia Molina, Rubén Martínez i Paco Asensio. L'activitat començarà a les 11 de la nit i és gratuïta. D'altra banda, al Casino de Granollers també se celebra la castanyada amb un sopar i música en viu amb Alicia Aloma. 

I per finalitzar les activitats de castanyada, dissabte 7 de novembre de 17.30 a 22,30 h, a l'equipament juvenil del Gra, es farà un passatge del terror per a joves de 12 a 30 anys organitzat per la cia. SB Animación. Les entrades seran gratuïtes i es podran recollir (un màxim de dues per persona) al Gra a partir del dia 2 de novembre, totes les tardes de 16 h a 20 h.