Granollers lidera la venda d’entrades del Mundial d’Handbol 2013

Més del 40 % de les entrades venudes d'aquest torneig són dels partits que es disputaran a la nostra ciutat

25 de Octubre 2012
+

En data d’ahir dimarts 22 d’octubre, Granollers és la seu del Mundial d’Handbol de 2013 que més entrades ha venut fins al moment. En concret 2.383, tot i haver estat la última de les seus a posar-les a la venda, concretament el dia 1 d’octubre. Fins ahir s’havien venut 1.912 entrades a Madrid, 1.333 a Sevilla i 238 a Saragossa, fet que significa que una mica més del 40 % de les entrades han estat venudes a Granollers, ciutat que acollirà dotze partits de la fase prèvia del Grup A on jugaran França, Alemanya, Montenegro, Brasil, Argentina i Tunísia, entre el 12 i el 16 de gener. Bona part de les entrades ja venudes a Granollers corresponen a aficionats de les potents seleccions d’Alemanya i de França, aquesta última la única selecció que ha aconseguit en un mateix cicle ser campiona olímpica, del món i d’Europa. Les persones que vulguin comprar entrades només ho poden fer a través de la web oficial del Mundial: www.handballspain2013.com a preus de 15, 25 i 35 euros per jornada, que inclouen els tres partits que es disputaran al Palau d’Esports. 

La celebració del Campionat del Món a Granollers tindrà una repercussió mediàtica enorme ja que s’esperen més de dos-cents periodistes que cobriran l’esdeveniment i una audiència potencial de 300 milions d’espectadors. Aquest bon ritme en la venda d’entrades ratifica l’atractiu de les seleccions que competiran a Granollers. 

Obres al Palau d'Esports per acollir el torneig en les millors condicions

Des d’aquest mes d’octubre, el Palau d’Esports s’està condicionant per acollir el Mundial en les millors condicions. Hores d'ara, es treballa en l'adaptació interior i en la renovació d'instal·lacions als vestidors. L'objectiu és adequar les condicions d'aquests espais a la normativa vigent i actualitzar, revisar i reparar els seus elements i instruments d'àudio i sonorització. Pel que fa als vestidors, es milloraran amb la col·locació de paviments antilliscants i materials resistents. A més, s'adaptaran a l'ús de persones amb mobilitat reduïda, es canviaran portes i sanitaris, es renovarà mobiliari i instal·lació d'enllumenat i subministrament d'aigua i s'incorporaran armaris, amb la transformació i redistribució de determinats espais.

Respecte al sistema de sonorització, es millorarà amb la incorporació d'elements de microfonia i fonts musicals i la instal·lació de nous pupitres i armaris. També, amb la revisió, reparació i ampliació dels instruments de potència i amplificació del so, la instal·lació de noves caixes acústiques i la posada a punt general del sistema de so.

L'empresa TEYCO, SL, realitza aquestes obres d'adequació dels vestidors i del sistema de sonorització del Palau d'Esports, amb un pressupost de 517.163,87 euros a partir d’un projecte del Servei d'Obres i Projectes de l'Ajuntament. 

En aquesta primera fase, es treballa només en una part dels vestidors per permetre-hi la continuïtat de l'activitat esportiva, mentre durin les obres. Quan s'hagi acabat la reforma de la primera part dels vestidors i ja es puguin utilitzar, es treballarà en els dos vestidors que han quedat disponibles ara. La millora del sistema de sonorització és independent a la resta d'obres i ha de començar d'aquí a unes setmanes.

Aquestes obres s'han d'acabar el mes de desembre, a punt per acollir el Mundial.