Granollers constitueix el seu Comitè Organitzador del Mundial d'Handbol

Les entrades de la seu de Granollers es posaran a la venda el proper dilluns dia 1 d'octubre des de 15 euros i permetran veure fins a tres partits del màxim nivell internacional

25 de Setembre 2012
+

Aquest dimarts ha quedat constituit el Comitè Organitzador Local de Granollers que vetllarà perquè la celebració del campionat sigui un èxit esportiu, econòmic i ciutadà per a la ciutat. Cal recordar que Granollers acollirà 12 partits de la fase preliminar del Mundial d'Handbol que se celebrarà el proper mes de gener. Concretament acollirà les quatre primeres jornades de classificació del Grup A, que inclou dues superpotències de l'handbol mundial com França i Alemanya, així com altres equips extraordinàriament competitius com Brasil, Argentina, Montenegro i Tunísia. Els partits de Granollers es jugaran els dies 12, 13, 15 i 16 de gener a la tarda al Palau d'Esports. Cada jornada comptarà amb tres partits i a partir de dilluns es podran comprar les entrades a la web oficial del Mundial www.handballspain2013.com que costaran 15, 25 i 35 euros.

El Comitè Organitzador està presidit per Juan de Dios Román, president de la Real Federación Española de Balonmano, i n'és el vicepresident Josep Mayoral, alcalde de Granollers. També en formen part Óscar del Ama, director del Mundial Handball Spain 2013; Jaume Fort, director d'operacions del Mundial; Ignasi Rodríguez, director de màrqueting i comunicació del Mundial; Pere Garcia de los Riscos, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Granollers; Ivan Tibau, secretari general de l'esport de la Generalitat de Catalunya; Alberto Fernández Díaz, vicepresident primer de la Diputació de Barcelona; Tomàs Moral, president de la Federació Catalana d'Handbol; Salvador Servià, director general del Circuit de Catalunya; Josep Pujadas, president del Club BM Granollers; i, finalment, Manel Prat, director general de la Policia de Catalunya.

Durant la seva intervenció, l'alcalde de Granollers, Josep Mayoral, ha indicat que els objectius de la ciutat amb l'organització d'aquest campionat passen per “situar Granollers de nou al mapa de l'handbol mundial; fomentar l'esport base a la ciutat i ajudar al BM Granollers i, finalment, fer una ciutat més atractiva”. Mayoral també ha explicat que “per acollir aquest campionat s'han de fer unes obres de remodelació dels vestidors i millora de la megafonia del Palau d'Esports, que no acull cap cita d'aquesta magnitud i repercussió des de fa 20 anys, quan va ser subseu olímpica”.

De la seva banda, el president del Comitè i de la Federació Espanyola, Juan de Dios Román, ha qualificat aquest esdeveniment com “una aventura meravellosa per una ciutat que respira handbol” i ha demanat el màxim esforç i la màxima col·laboració perquè aquest Mundial acabi sent “un èxit esportiu i una eina de promoció econòmica per Granollers”.

Les previsions de l'organització és que Granollers aculli fins a 3.000 seguidors estrangers (principalment de les seleccions de França i Alemanya), 300 membres de les delegacions (esportistes, àrbitres, IHF, organització) i més de 200 periodistes acreditats d'arreu del món.