Granollers aporta més de 5.500 euros a La Marató de TV3

Durant el cap de setmana i en dies anteriors, les diferents iniciatives d'entitats i col·lectius han estat ben visibles en equipaments, places i carrers

17 de Desembre 2012
+

El total recollit a Granollers en diverses iniciatives ciutadanes que s'han adherit a La Marató de TV3 dedicada a la investigació contra el càncer ha estat d'almenys 5.500 euros. A continuació, n'expliquem algunes.

Diumenge a la tarda, una nova edició del Joc de la Ciutat, organitzada per entitats juvenils del món de l'educació en el lleure, va aconseguir recollir 628 euros a través d'una gimcana infantil. Dissabte, la cantada de nadales benèfica de les AMPA, en què van participar més de 800 persones,  va aportar 904 € a La Marató. Per la seva banda, les biblioteques de Granollers han recaptat 879 euros a través de la venda de llibres de segona mà aportats pels ciutadans i ciutadanes. El col·legi L'Estel ha aportat 1.643 euros, a través d'una setmana d'activitats de tota mena, que han implicat tota la comunitat educativa, entre les quals ha destacat una enlairada de globus a la Porxada, una tómbola solidària, un cicle de conferències a càrrec de la Fundació La Marató de TV3 i l'enregistrament de missatges sota el lema "Un desig, una il·lusió" per part dels alumnes, dins del projecte escolar PEMAC (Projecte Educatiu de Mitjans Audiovisuals i de Comunicació). El Cor Femení de Granollers, de la seva banda, va recollir  500 € en un concert a benefici de La Marató celebrat a principis de mes.