La Fira ECOGRA dobla el nombre d’expositors i conferenciants

Fins diumenge 2 de juny el carrer de Joan Prim s'omple d'activitat amb la quarta edició de la fira de l'ecologia i l'alternativa, ECOGRA.

30 de Maig 2013
+

L'Associació Granollers Comerç de Dalt torna a organitzar, un any més, la Fira ECOGRA. En aquesta quarta edició es dupliquen el nombre d'expositors i conferenciants. Uns 77 que es donen cita al carrer de Joan Prim des de divendres 31 de maig i fins diumenge, 2 de juny. Tres  dies amb activitats per a tots els públics i amb nous espais per a xerrades i un gran escenari per duu a terme una programació àmplia i variada. L'espai dedicat als més petits s'amplia, a més els nens i nenes podran veure i tocar animals de granja, un hort on es podrà plantar i aprendre el procés del cultiu, un taller de pa perquè els infants en facin i se l'emportin a casa cuit. També s'explicaran contes en anglès per a la canalla. Durant tota la fira, els nens i els grans podran escriure o dibuixar un desig, que es penjarà en uns arbres i el diumenge a 2/4 de 9 s'enlairaran els desitjos amb llanternes del cel.

Nous projectes i destacats:

Hi haurà el Mercat ecològic amb set productors de la comarca, que porten verdura i fruita. Si vens amb carro o cistell o bossa reutilitzable, et regalem un planter!

Les nits d’Ecogra:

            Divendres tarda a l’escenari: Presentació del llibre El camino del perdedor, todo lo que usted necesita saber para fracasar en la vida. Conferència humoristica i motivacional a càrrec de Xavi Demelo

                                          Sessió de contes espirituals i de creixement personal a càrrec de Xavi Melo

Dissabte: Concert de mantras a càrrec de Carme Nalini, veu i harmonium, a continuació llançada de llanternes del cel

Diumenge:

            A les 12.30 h a l’espai xerrades 2: Xerrada Vols millorar la teva vida?, teràpia integrativa. PNL respiració conscient, a càrrec de Marta Prim

            A les 18.30 h a l’espai xerrades 1: Xerrada Parts i naixements amorosos i respectuosos a càrrec de casa de naixements Migjorn.

La visita institucional a EcoGra es farà dissabte 1 de juny a les 12 h.

 

Talls de circulació

 

Amb motiu de la celebració de la Fira ECOGRA, que organitza l'Associació de Comerciants Comerç de Dalt, quedarà tallat al trànsit de vehicles el tram del carrer Joan Prim, comprès entre els carrers de Torras i Bages / Josep Irla i el de Ramon Llull / Francesc Ribas, a partir de divendres dia 31 de maig a les 9.30 del matí i fins a les 12 de la nit de dilluns 3 de juny.

També quedarà tallat la sortida al c. Joan Prim des del carrer de la Unió i la travessia Tarafa queda sense accés des del c. Joan Prim.

És previst que l'eix de circulació de vehicles format pels carrers Minetes / València quedi obert al trànsit habitualment. Tan sols en situacions molta afluència de públic la Policia Local podria decidir el seu tancament de manera provisional.

Recollida d'escombraries

 

Una de les novetats d’aquest any és la ubicació d’una plataforma mòbil amb contenidors de totes les fraccions de residus (orgànic, vidre, rebuig, envasos i paper) que s’instal·larà a la cantonada del carrer Minetes/València amb carrer de Joan Prim.

 

I a més, els contenidors habituals de rebuig i de matèria orgànica, i els punts de recollida de cartró comercial, es traslladaran a les cantonades del carrer de Joan Prim amb els de:

 

a) Torras i Bages / Josep Irla

b) Travessia Tarafa

c) Ramon Llull / Francesc Ribas

d) Unió

 

Els contenidors de recollida selectiva estaran situats en els extrems de l'espai de la fira, a les cantonades de Joan Prim amb:

a) Torras i Bages / Josep Irla

 

b) Ramon Llull / Francesc Ribas