Fes-t@ del Voluntariat a Granollers

Tallers, jocs, informació i mostra d'activitats de voluntariat el 6 d'abril a la Porxada

03 d'Abril 2018
+

Divendres 6 d'abril, de 17 h a 20 h, es celebrarà la Fes-t@ del Voluntariat a la Porxada amb l'objectiu de fomentar el voluntariat i fer difusió tant del Punt de Voluntariat com de les entitats que formen part de la Taula d'Entitats de Voluntariat i que desenvolupen projectes d'aquest àmbit a Granollers. 

Hi haurà informació de les diferents entitats, una mostra d'activitats que es duen a terme i tallers i jocs per a tothom: espai de contes, la bufanda de la iaia, taller de risoteràpia, joc de la diversitat, cançons, teatre, joc sobre fluxos migratoris, taller d'espelmes, jocs de taula i més.

La Taula d'Entitats de Voluntariat organitza per primera vegada aquesta festa i vol promoure el voluntariat entès com aquelles persones que, de manera lliure, solidària i sense cap contraprestació econòmica, decideixen dedicar part del seu temps a exercir, juntament amb altres persones, un compromís de transformació i millora de la societat. La principal funció d'aquesta Taula és donar suport i visibilitat al treball de la ciutadania i de les entitats que actuen en l'àmbit del voluntariat.

El Punt de Voluntariat és un servei que posa en relació a les persones que volen ser voluntàries amb les entitats existents, acompanyant-les a trobar la crida i l'entitat que més s'adiu als seus interessos.