Es presenta la Guia Gastronòmica, una eina de promoció de la ciutat

L'oferta gastronòmica és un atractiu turístic que complementa l'activitat cultural i comercial de la ciutat

27 de Juliol 2011
+

L'Ajuntament de Granollers edita una Guia Gastronòmica amb l'objectiu de reconèixer la tasca de promoció de la ciutat que fan els restaurants i donar a conèixer la oferta gastronòmica. La Guia presenta una selecció de 42 restaurants de Granollers, amb fotos de cada restaurant i una ressenya del seu plat més típic, segons les indicacions dels propis restaurants.

Els restaurants estan classificats per tipus de cuina, per ubicació geogràfica i per interval de preu. Es troba en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès. A més la guia es complementa amb una introducció a les fires i productes gastronòmics: s'inclou la mongeta del ganxet, el Rajol de Festa Major, i una referència a les fires i mercat setmanals de productes agroalimentaris de qualitat.

La Guia Gastronòmica es podrà trobar als restaurants, a l'Oficina de Turisme del Vallès Oriental, als hotels i a les fires i altres esdeveniments que es facin a Granollers. També es pot consultar al web municipal, a l'apartat de turisme.