Es convoca una beca per representar Granollers en la Conferència Internacional de Joves per la Pau d’Hiroshima

S'adreça a nois i noies entre 16 i 25 anys que acreditin coneixement del projecte de pau de Granollers i d'anglès

29 d'Abril 2015
+
El 'Genbaku Dome', una imatge emblemàtica
L’Ajuntament de Granollers convoca joves, d’entre 16 i 25 anys, que vulguin optar a una beca per representar Granollers en la Conferència Internacional de Joves que tindrà lloc a Hiroshima, entre el 4 i el 14 d’agost d’enguany.
 
Aquesta beca, que ofereix la ciutat d’Hiroshima (Japó), cobreix el viatge i l’allotjament durant els dies de la Conferència, així com la participació en totes les activitats incloses en el programa. En aquesta conferència es reflexionarà sobre els bombardejos atòmics de 1945, amb motiu del 70è aniversari d’aquest esdeveniment
 
Per optar a la beca, caldrà estar empadronat/ada a Granollers; acreditar coneixement de l’anglès i del projecte de pau de Granollers.
 
Les persones interessades cal que presentin una instància a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (c. de Sant Josep núm 7), o bé virtualment a través de la Seu electrònica de l'Ajuntament de Granollers
 
A més de la instància hauran de presentar un text on s’expliquin les raons per les quals desitja participar en la Conferència en representació de Granollers, així com els principals arguments del projecte de pau de la ciutat. També hauran d'incloure una proposta de difusió de la Conferència i de les seves conclusions. Un jurat format per persones expertes en cultura de pau, memòria històrica i llengua anglesa valorarà els treballs i seleccionarà 3 finalistes, que defensaran la seva candidatura oralment i en anglès davant del jurat. 
 
La data límit per presentar les sol·licituds és el 17 de maig de 2015.