Es convoca la 12a Beca Maria Gaja per a la promoció de valors cívics i democràtics en l'educació

Durant l'acte de presentació l'educador social Quico Mañós donarà a conèixer el projecte Generacions fent camí, treball guanyador de la desena edició

25 de Març 2011
+

Dilluns que ve, 28 de març, es presentarà una nova convocatòria, la dotzena, de la Beca Maria Gaja. Es farà a Can Jonch. Centre de Cultura per la Pau (c. del Rec, núm. 19, Granollers) a les 7 de la tarda. Durant l'acte, l'educador social i professor de la Universitat Ramon Llull, Quico Mañós donarà a conèixer el projecte Generacions fent camí, guanyador de la desena edició de la beca i portat a terme al llarg de l'any 2009 al Centre Geriàtric Adolf Muntanyà amb persones residents i alumnes de l'Escola Pia de Granollers.

La Beca Maria Gaja la convoquen el Consell Escolar Municipal i l'Ajuntament de Granollers per incentivar i promoure el desenvolupament d'un projecte educatiu amb voluntat innovadora, que fomenti valors cívics i democràtics dins el marc del coneixement i el respecte de l’entorn, i que alhora contribueixi al desenvolupament de Granollers com a ciutat educadora. Té una dotació econòmica de 3.000 € atorgats a un únic projecte i s'adreça a ensenyants i ciutadans/es membres d'alguna entitat o institució local. Des d'aquest any, la periodicitat de la convocatòria passa a biennal i s'hi afegeix un nou soci col·laborador, Can Jonch. Centre de Cultura per la Pau.

El termini de presentació de projectes és el 30 de setembre de 2011, a la Secretaria del Consell Escolar Municipal, situada al Servei d’Educació de l'Ajuntament de Granollers (c/ de Santa Elisabet, núm. 16). Un jurat creat expressament amb persones de l'àmbit educatiu i cultural presidit per la mestra Maria Gaja, serà qui avaluarà les diverses propostes. L'execució del projecte premiat s'haurà de materialitzar al llarg de l'any 2012, amb l'assessorament tècnic d'una persona proposada per l'autor del projecte. El Consell Escolar Municipal i l'Ajuntament de Granollers faran difusió del treball guanyador, que es farà públic al mes de desembre.