En una lògica de Noviolència. Desobediència creativa per a la transformació social

Grup de lectura i reflexió

15 de Novembre 2012
+

El dilluns 26 de novembre es farà la primera sessió del segon Grup de Lectura i Reflexió de l’ICIP ( Institut Català Internacional per la Pau) que, en aquesta nova edició, s’organitza juntament amb Can Jonch. Centre de cultura per la pau de Granollers. El grup té per objectiu abordar, a través del debat col·lectiu i l'estímul de lectures, com podem situar-nos en una lògica de noviolència davant d'unes regles del joc que s'han tornat cada cop més violentes, i com fer experiments de desobediència creativa per activar camins de transformació social.

El grup serà conduït per Stefano Puddu, pedagog, dissenyador i artista, amb un llarg compromís amb la noviolència i els moviments socials a Itàlia i a Catalunya. Les sessions de treball es faran a Can Jonch. Centre de cultura per la pau de Granollers (c/ del Rec, 19) i tindran lloc els dilluns 26 de novembre i 3, 10 i 17 de desembre de 2012 de les 18h a les 20h.

Les persones interessades a participar al Grup de lectura i reflexió hauran d'escriure a l’adreça de correu electrònic  canjonch@ajuntament.granollers.cat o trucar al 938426832.

La inscripció és gratuïta

Es lliurarà notificació d'assistència als participants que la sol·licitin.