Els centres cívics promouen un segon cicle formatiu per a entitats

L'any passat una trentena d'associacions van participar en les sessions adreçades a donar eines per millorar-ne la gestió

30 de Octubre 2014
+

Per segon any, la Xarxa de Centres Cívics de Granollers organitza un cicle formatiu adreçat a les entitats, amb l'objectiu que els seus membres tinguin eines per millorar aspectes com la gestió, la comptabilitat o la comunicació a través de les xarxes socials. Les sessions es faran en diferents equipaments de la xarxa i són gratuïtes, però cal inscriure's abans a www.granollers.cat/centrescivics_inscripcions o presencialment a qualsevol dels centres cívics.

La primera sessió donarà les claus perquè una associació funcioni correctament i es farà el dia 19 de novembre, de 19 h a 21 h al centre cívic Can Gili. El període d'inscripcions és del 3 al 19 de novembre i la formació anirà a càrrec del grup Suport Associatiu.   

La segona formació se centra en la comptabilitat de l'entitat i consta de quatre sessions que es faran al mes de febrer de 2015, cada dimecres, de 18.30 h a 20.30 h, al centre cívic Palou. Qui hi estigui interessat, pot apuntar-s'hi del 12 al 30 de gener i la formació la farà l'entitat Eina Cooperativa. 

Per acabar, el cicle inclou un taller de Facebook que es farà al mes d'abril en dues sessions, els dies 15 i 22, de 19 h a 21 h al centre cívic Nord. Les inscripcions podran fer-se del 16 de març al 10 d'abril i la formació anirà a càrrec dels especialistes Francesc Hernández i Llorenç Gàmez. 

L'any passat, 44 persones van participar en la primera edició del cicle formatiu per a entitats de la XCC, pertanyents a una trentena d'entitats ciutadanes, la meitat de les quals formen part de les juntes de centre d'aquests equipaments socioculturals.