El voluntariat té un punt, tú tens un punt!

Els centres cívics acullen una exposició sobre el món del voluntariat

03 de Desembre 2015
+

Coincidint amb el Dia Internacional del Voluntariat, que tindrà lloc el dissabte 5 de desembre, el Centre Cívic Nord acull l'exposició El voluntariat té un punt, tú tens un punt!, una iniciativa de la Taula d'Entitats de Voluntariat de Granollers integrada per una quinzena d'entitats adscrites al projecte Punt de Voluntariat, amb seu a Can Jonch Centre de Cultura per la Pau (c/ del Rec, 19; tel. 93 842 68 34).

La mostra, eminentment gràfica i de caràcter divulgatiu, consta de sis plafons que expliquen els diferents àmbits del voluntariat: social, comunitari, cultural, educatiu, ambiental i solidaritat internacional. Al mateix temps, pretén donar una imatge general del perfil de persona que més s'adiu a cadascun d'aquests àmbits. L'objectiu principal de la mostra és el de despertar l'interès i la voluntat per comprometre's amb algun servei a la comunitat, posant l'accent en el valor afegit que això suposa per a les persones i el conjunt de la societat.

D'accés gratuït, aquesta exposició es podrà visitar del 3 al 23 de desembre al vestíbul del centre cívic, en horari d'atenció al públic (de dilluns a dijous, de 16 a 21 h, i divendres de 17 a 21 h). Concebuda per itinerar per diversos equipaments municipals i per les seus d'entitats que ho sol·licitin, compta també amb la possibilitat d'acompanyar-la d'una xerrada explicativa. Les entitats o grups interessats en exhibir-la poden realitzar la sol·licitud a través de la web del Punt de Voluntariat voluntariat.granollers.cat.

El Punt de Voluntariat de Granollers es va presentar el passat mes de setembre de 2014. Es tracta d'un servei orientat a promoure la cultura de la participació a través de la figura de persones voluntàries, vinculant les persones interessades a fer voluntariat amb alguna de les entitats sense ànim de lucre del municipi que desenvolupi projectes dins d'aquest àmbit.

Des dels centres cívics animem als les persones usuàries a visitar l'exposició!