El Museu de Granollers presenta l'exposició "Constitucions de Catalunya 1481-1706. Cada nació escull la seva pròpia llei (Unaquaque gens)"

La inauguració tindrà lloc aquest dijous dia 22 de setembre, a les 8 del vespre

26 de Setembre 2016
+

La mostra conté 29 obres provinents del fons antic de la  Biblioteca del Col·legi d’Advocats de Barcelona, considerada una de les biblioteques més importants de l'àmbit jurídic a nivell europeu.

L'exposició ens permet fer un viatge històric per les lleis catalanes, sent aquestes un element essencial per la construcció de la memòria històrica d’un país.  

Les obres exposades van des d’un incunable del segle XV, com «Capitols e privilegis atorgats per lo excellentíssimo senyo Rey don Ferrando segon» de l’any 1481,  arribant fins al darrer text publicat abans del Decret de nova plata com els «Capitols de Cort, per lo Redres del general y Casa de la Deputació de Cathalunya, feets en las corts celebradas en dite Casa de la Deputació per ... Carlos III en lo any 1706»

L'horari de visita al Museu, fins al 31 d'octubre, és de dimarts a diumenge, de 6 a 9 del vespre i diumenge al matí, d'11 a 2 del migdia

L'horari a partir de novembre serà de dimarts a diumenge, de 2/4 de 6 a 2/4 de 9 del vespre i diumenge al matí, d'11 a 2 del migdia