El Museu de Granollers i el Centre Cultural del Carme de Badalona dediquen una exposició doble al pintor Josep Uclés

L'ha comissariada l'escriptor i investigador Vicenç Altaió

07 de Octubre 2014
+
"Entre el passat i el futur", una de les pintures exposades de Josep Uclés (1978).
El Museu de Granollers exhibeix fins al gener de l'any vinent l'exposició "Uclés. art + poesia + sexe + política 1978 - 1985", fruit d'un projecte que ha liderat el mateix museu, comissariat per Vicenç Altaió, com a homenatge, reivindicació i oportunitat per conèixer l'obra d'aquest artista de la Roca, desaparegut ara fa un any. El projecte consta d'una segona exposició, complementària i simultània a la granollerina, al Centre Cultural del Carme de Badalona, ciutat on va néixer Josep Uclés, l'any 1952.   
 
"Uclés. art + poesia + sexe + política.1978 -1985" se centra en el període germinatiu de l'artista, a través de la seixantena d'obres que en total es mostren a Granollers i a Badalona, que abasten  des de 1978 -amb obres de l'exposició col·lectiva "Seny i rauxa. 11 artistes catalans" al Centre Georges Pompidou de París- fins a l'any 1985. 
 
Amb motiu de l'exposició, s'ha editat un catàleg de 114 pàgines, profusament il·lustrat i que recull la relació de l'artista amb diferents projectes culturals i esdeveniments artístics del moment.