El Museu de Granollers celebra la Nit dels Museus

Una visita nocturna i un espectacle entorn de l'exposició "Titelles, teatre d'icones" centren l'obertura especial de la nit del 21

17 de Maig 2016
+

Aquest dissabte, 21 de maig a partir de les 10 de la nit, en el marc de la Nit Europea dels Museus, el Museu de Granollers organitza una visita nocturna comentada a l'exposició "Titelles, teatre d'icones". La visita anirà a càrrec del curador de la mostra, Cesc Martínez, i en acabar, a partir de dos quarts d'onze, hi haurà l'espectacle de titelles "Poemes Visuals", de la Companyia Jordi Bertran. 

La visita farà un recorregut per la selecció de figures tradicionals exposades, que pertanyen a la col·lecció del Museu de les Arts Escèniques de l'Institut del Teatre. Si l'art dels titelles, globalment, comprèn disciplines com el modelatge, el figurinisme, la interpretació i la posada en escena, la mostra posa l'accent en el seu valor escultòric.  

D'altra banda, "Poemes visuals" és un espectacle de titelles que s'inspira en la màgia dels poemes visuals del poeta català Joan Brossa, prenent en préstec el magnetisme de l'abecedari brossià, el joc de lletres amb què el poeta il·lustrava la seva poètica visual. 

Amb aquestes activitats, el Museu de Granollers es torna a adherir a la celebració de la Nit Europea dels Museus, que enguany té com a lema "Museus i paisatges culturals". 

Les activitats són gratuïtes, i l'espectacle "Poemes visuals", que es farà a la sala d'actes del Museu, és d'aforament limitat.