El diumenge 12 de juny, Festival del Motor de Granollers

Se celebra al Parc Firal durant tot el dia, amb 90 expositors vinculats al món del motor, activitats, zona infantil i "food truck"

08 de Juny 2016
+
El Festival del Motor de Granollers és un esdeveniment nou que agafa el relleu de la Llotja del Cotxe Clàssic, celebrat a Granollers per espai d'onze anys. Se celebrarà el diumenge 12 de juny al Parc Firal, de 10 del matí a 9 del vespre.
 
En un espai de 15.000 m2 a l'aire lliure, el visitant trobarà, en diferents zones diferenciades, exposicions de motos i cotxes clàssics i de competició, estands, concursos i zones infantil i de restauració, tot al voltant del món del motor. 
 
El festival inclou la celebració de la 12a Llotja del Cotxe Clàssic, amb venda de recanvis i compra-venda de cotxes clàssics.  L'espai dels concursos de bellesa és una zona professional d'exposicions i estands de marques i fabricants nacionals, on es farà el primer concurs de bellesa Cultura Custom de vehicles personalitzats o restaurats de manera integral. Les motos també tindran el seu concurs de bellesa Bike Show. El públic serà qui decidirà el millor en cada cas.  
 
La competició també hi tindrà el seu lloc, amb estands d'equips que competeixen, tant de cotxes com de motos. Una mostra fotogràfica rememorarà el Circuit Urbà de Granollers. El festival no oblida la zona de pícnic o food truck (vehicles de venda de menjar) i també oferirà a les famílies una zona infantil amb simuladors de competició, karts, cotxes de pedals i circuit de segway, entre altres.
 
L'entrada al Festival del Motor és gratuïta. 
 
L'alcalde, Josep Mayoral; la regidora de Promoció Econòmica, Andrea Canelo; i el responsable del Festival del Motor, Isaac Gómez, han donat els detalls de l'esdeveniment aquesta setmana en roda de premsa. Un festival "multidisciplinari" que ofereix, segons el seu impulsor, "un espai perquè els artesans creadors de vehicles de la comarca mostrin les seves creacions"."Esperem sorprendre les persones que vinguin a passejar al Parc Firal", ha afegit.