Divendres 4 d’octubre es lliuren els Premis Porxada, la Gala del Comerç de Granollers

S’han presentat 30 candidatures a les diferents categories

03 de Octubre 2019
+

 

El comerç de la ciutat té una cita aquest divendres 4 d’octubre. A les 20.30 h s'obren les portes del Teatre Auditori de Granollers, amb un photocall de benvinguda, a les 21 h començarà la Gala del Comerç que lliurarà els Premis Porxada en reconeixement al sector comercial de la ciutat. La segona edició dels Premis Porxada, promoguts per l’Ajuntament i Gran Centre Granollers han rebut 30 candidatures.

La categoria més concorreguda ha estat la de reforma de gran format que s’han presentat 10 establiments: L’Engruna, Can Busquets, Àgora, Turris, Herbes del Portalet, La Vermuteca, Oxigen Interiors, Càrites Re-integra, Yoga One, i Cuines i portes Kader.

La categoria d'innovació s’han presentat 6 establiments: Autoescola Granollers, Intecat, Inorbis, Can Busquets, Càritas Re-InTeGra, Ostrya.

D’altra banda al Premi a l’antiguitat s’han presentat tres candidatures a establiments de 25 anys, una a comerços de 50 anys i tres per a botigues de 75 anys de trajectòria.

El Premi honorífic està designat pel jurat d’aquesta edició, que està format per les associacions de comerciants de Comerç de Dalt, Del Rec al Roc, Sota el Camí Ral, Congost, Ramassar, Més que comerç i Gran Centre i el gremi d’hostaleria del Vallès Oriental i l'Associació d’Hotels del Vallès Oriental i la regidoria de Comerç.

Per últim es guardonaran cinc establiments històrics centenaris. Cada edició dels Premis Porxada guardonaran cinc establiments, del més antic al més modern.

La cantant i actriu Elena Gadel presentarà la segona edició dels Premis Porxada, la Gala del Comerç de Granollers al Teatre Auditori.