Es presenta el primer volum de la col·lecció de novel·la històrica "Camins Creuats"

"Les cendres del silenci. Del somni de la llibertat al malson de la por" és obra dels escriptors Lambert Botey i Berta Ventura

20 de Juny 2011
+

Aquest dimarts, 21 de juny, a les 20 h a la Sala Tarafa (c. corró, 47), es presenta "Les cendres del silenci. Del somni de la llibertat al malson de la por", el primer dels quatre volums de la nova col·lecció de novel·la històrica "Camins Creuats", d'Editorial Alpina, una iniciativa d'aquesta empresa granollerina inclosa al seu segell Marcòlic i de l'Ajuntament de Granollers per difondre la història local.

Lambert Botey i Berta Ventura han tingut l'assessorament de l'historiador Albert Camps, a l'hora d'escriure aquesta novel·la ambientada en el bombardeig de l'any 1938, durant la Guerra Civil.

L'acte de presentació del llibre comptarà amb la presència dels autors i amb la intervenció musical de Josep M. Roger, pianista i director de l'Escola i Conservatori Municipal de Música J. M. Ruera.

Entre aquest any i el que ve sortiran publicades la resta de novel·les de la col·lecció, que han escrit Mar Tomàs, Carme Barbany i Esteve Plantada, assessorats pels historiadors Joan Nadal, Josep Lloret i Josep Castillo. La coordinació ha anat a càrrec del també escriptor Santi Montagud.