Convocat un concurs per a la promoció d'usos responsables de les TIC i xarxes socials

L'organitza l'Ajuntament i va dirigit a joves d'entre 16 i 30 anys.

10 de Març 2011
+

“SobrePantalles” és un projecte de caire preventiu dirigit a joves per fomentar un ús moderat, responsable i crític de les tecnologies de la informació i la comunicació (videojocs, mòbils, blogs, Fotolog®, MSN® -mesenger-, Facebook®, etc.). 

Es pot participar en el concurs en dues categories:
Vídeo:
Els curtmetratges presentats poden estar gravats amb qualsevol càmera (càmera de vídeo, càmera fotogràfica digital, telèfon mòbil...) i després, si es vol, es poden editar amb eines externes. També s’accepten documents audiovisuals d'animació, stopmotion i altres tècniques.

Els curts han de ser originals, inèdits i no premiats en altres certàmens, amb una durada màxima de 90 segons, inclosos els títols de crèdit finals si n'hi ha, i gravats en la màxima resolució i qualitat possibles.
Es premiarà el vídeo elegit amb una dotació econòmica de 275 euros (nets).

Eslògan-tweet 
Es podran publicar eslògans relacionats amb l'addicció i l'aïllament  a les noves tecnologies de la informació en forma de tweets, utilitzant el #sobrepantalles.
Es premiarà el tweet elegit amb un disc dur portàtil.
El termini d’inscripció finalitza el 30 d'abril de 2011. La inscripció s’ha d’efectuar per mitjà de la pàgina web del concurs www.sobredrogues.net/pantalles emplenant la sol·licitud d'inscripció en línia. En aquesta mateixa pàgina hi trobareu les bases del concurs i enllaços a continguts que poden servir d'inspiració per als participants.  
Aquesta activitat l'organitza l'Ajuntament de Granollers, per mitjà dels serveis de Salut Pública i Consum i Joventut.