La comissió de seguiment per a la cobertura del ferrocarril aprova executar la primera fase de les obres

La licitació de les obres es portarà a aprovació en les properes setmanes al Consell de Ministres

11 de Març 2011
+

Un nou pas per l'inici de les obres de cobriment de la via del tren. Aquest matí l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, ha assistit a Madrid a la reunió de la Comissió de seguiment del projecte de cobriment de la via del tren. Una Comissió que vetlla per l'execució d'aquest projecte i que està integrada per representants del Ministeri de Foment, d'ADIF, de la Generalitat de Catalunya i de l’Ajuntament de Granollers.

En el decurs de la trobada, la Comissió ha aprovat executar la primera fase del cobriment que correspon al tram dels carrers de Josep Umbert a Agustí Vinyamata. Properament el Consell de Ministres aprovarà la licitació de les obres que es financen amb el valor dels terrenys propietat d'ADIF, ubicats a la zona d'Esteve Terradas, al costat de l'actual estació de tren de Granollers Centre.

En la reunió d'avui la comissió de seguiment ha reiterat també la voluntat que el finançament complementari de la segona fase de les obres, del carrer d'Agustí Vinyamata al carrer de Francesc Ribas,s'inclogui a les inversions previstes a l'addicional tercera de l'Estatut.