Comencen les inscripcions per al "Fes-te l'estiu", les activitats de juny i juliol del GRA i la Xarxa de Centres Cívics

El termini per apuntar-se és entre els dies 1 i 20 de juny, de forma presencial als equipaments o per Internet a www.granollers.cat/ovac

31 de Maig 2011
+

Entre els dies 1 i 20 de juny es poden fer les inscripcions per als cursos i tallers per a joves de 16 a 30 anys del GRA i també per a les activitats de centres cívics, ofertes que formen part de la programació municipal Fes-te l'estiu. 

Dins de l'apartat de tallers del GRA, es pot escollir entre massatge, tècniques de circ, hardware (coneixement i reparació de l'ordinador) i Bollywood (dansa índia). Pel que fa a xerrades, l'Oficina Jove del Vallès Oriental, amb seu al GRA, n'organitza cinc entre els mesos de juny i juliol: Vull treballar aquest estiu (15 de juny, a les 10 h i a les 19 h), Recursos i oportunitats del sector cultural a Europa (16 de juny, 19 h), Nous jaciments d'ocupació (13 de juliol, 10 h), Interrail (13 de juliol, 19 h) i Recursos i projectes europeus en matèria de joventut a Europa (21 de juliol, 19 h) .

L'equipament de Joventut també organitza activitats lúdiques obertes sense inscripció prèvia, els diferents dies de la setmana. Els dilluns (27 de juny, 4, 11 i 18 de juliol), un cicle audiovisual temàtic, amb entitats juvenils de la ciutat; els dimarts (28 de juny, 5, 12 i 19 de juliol), les friki-tardes, sobre jocs de rol i estratègia; els dimecres (29 de juny, 6, 13 i 20 de juliol), un torneig de ping-pong al parc del Congost; els dijous (7, 14, 21 i 28 de juliol), actuacions a la terrasa del GRA. Altres propostes són una jornada dedicada al món del manga i la cultura japonesa (9 de juliol) i una altra de jocs amb Homoludicus (2 de juliol). El 15 de juliol, tothom està convidat a participar al lipdub del GRA i el dia 22, es farà la festa d'estiu de cloenda i demostració dels diferents tallers.

En formació, el GRA proposa un nou curs semiintensiu de monitors/es de lleure per a final d'agost/ primera quinzena de setembre, la preinscripció del qual pot fer-se del 14 de juny al 15 de juliol.

Cursos per àmbits als centres cívics i activitats obertes per a tota la família

Pel que fa a centres cívics, l'oferta presenta novetats diverses, organitzada per àmbits. En salut i creixement personal hi haurà cursos de txi-kung (disciplina xinesa que reequilibra l'energia del cos), massatge infantil, meditació creativa o automassatge. En l'apartat de terra i fogons, s'ofereixen cursos de tapes, cuina en miniatura, sense fogons o tast de vins. En expressió i creativitat, taller de bàtik (tècnica d'estampat de la tela), dansa jazz-fusió, fotografia de viatge, esgrima artística o joieria a través de les cultures; en tecnologia i comunicació, anglès per a viatgers, trobar feina per Internet o sortides per a la fotografia digital. Per als que disposen de poc temps, hi ha els cursos exprés, que en una sola sessió permeten familiaritzar-se en matèries com jazz-steps, Tantra i amor conscient, l'agulla màgica o la confecció de joies en un dia.

A més d'aquests cursos, l'oferta de centres cívics inclou les activitats obertes, adreçades al públic familiar: la XVI Trobada de puntaires (26 de juny), el cercle de percussió - Drum Cercles (30 de juny), concurs de tapes (5 de juliol, ), jocs d'arreu del món (7 de juliol), tarda de receptes amb l'àvia Remei (7 de juliol), sopar intercultural amb classe oberta de country a Can Bassa (15 de juliol), festa de l'escuma (16 de juliol) o exhibició i classe oberta de dansa oriental (22 de juliol), entre d'altres.

 Més informació i inscripcions, www.granollers.cat/feste-estiu2011 - www.grajove.cat