El Club de l'Emprenedor de Granollers ha estat escollit com a bona pràctica pel Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç

Granollers, Múrcia i València partipen al projecte CIMA Emprendedor@s, Cooperació per la Innovació i la Millora de l'Acompanyament a Emprenedors

27 de Desembre 2011

El Club de l'Emprenedor de Granollers, la metodologia per incorporar tècniques de Coachingen l'assessorament a emprenedors de Múrcia i el test on-line per ajudar a realitzar la planificació estratègica de la PYME de València són les tres bones pràctiques de serveis d'assessorament a les empreses que participen al projecte CIMA Emprendedor@s, Cooperació per la Innovació i la Millora de l'Acompanyament a Emprenedors. L'objectiu és incorporar recursos i metodologies que s'han identificat com a bones pràctiques de cada municipi, amb la finalitat de millorar l'eficàcia de les seves activitats d'acompanyament a persones emprenedores i dels serveis que ofereixen a les empreses. El passat 24 de novembre ja es va celebrar, a València, la primera jornada d'intercanvi d'experiències de les tres bones pràctiques participants en aquest projecte.
L'associació “Club de l'Emprenedor de Granollers” col·labora amb Granollers Mercat en l'execució del projecte CIMA. El Club és un punt de trobada per a tots els emprenedors de Granollers i rodalies, amb l'objectiu de fomentar la xarxa de contactes, la formació i la cooperació entres projectes empresarials. A la seva web, www.emprenedorsgranollers.net, es pot consultar informació de molta utilitat per la creació d'una activitat empresarial.
Durant sis mesos Granollers Mercat participa del projecte CIMA Emprendedor@s, Cooperació per la Innovació i la Millora de l'Acompanyament a Emprenedors, cofinançat pel Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç-Secretaria General d'Indústria-Direcció General de Política de la PYME, a través de la convocatòria de subvencions per la promoció de centres d'assessorament a emprenedors.
El projecte facilita l'intercanvi i la transferència d'eines i recursos, alternant eines tradicionals amb la utilització d'un fòrum telemàtic. Així cada centre elabora documentació descriptiva, guies per la implantació i es celebra una jornada presencial d'intercanvi d'experiències. El projecte CIMA Emprendedor@s, Cooperació per la Innovació i la Millora de l'Acompanyament a Emprenedors a Granollers té un pressupost de 15.000 € i ha obtingut una subvenció d'uns 8.000 €, que significa una subvenció del 54 %.