El Circ Teatre Modern actua a Roca Umbert aquest cap de setmana

La companyia ha estat treballant el seu nou muntatge durant tot aquest any, amb residència a diverses ciutats catalanes

24 de Octubre 2011
+

 El Circ Teatre Modern actuarà aquest cap de setmana a Roca Umbert Fàbrica de les Arts, després de tres setmanes de residència en què la companyia ha assajat el seu nou muntatge amb sessions obertes i visites dels alumnes de batxillerat artístic de l'Institut Celestí Bellera. 

El naixament de la companyia Circ Teatre Modern és un procés paral·lel a la creació de l'espectacle homònim, fruit de la trobada de Johnny Torres, acròbata i exintegrant de les companyies Circo de la Sombra i Los Galindos, i Benet Jofre, artista i escenògraf. Amb la participació també de l'artista i directora Bet Garrell i del músic Ernest Martínez, el muntatge convida el públic a entrar en un petit circ-teatre de viatge, un espai sobri amb una partitura per a dos artistes i pocs elements escenogràfics, per crear un univers a mig camí entre la instal·lació i l'espectacle de circ. 

La creació de l'espectacle que es veurà a Granollers, adreçat a totes les edats (nens i nenes de més grans de 3 anys), s'ha allargat per espai de tot l'any 2011, a través de residències de la companyia a diverses ciutats catalanes: des de Mataró, passant per Vilanova i la Geltrú (XV Festival de Circ i Firaries), Reus (XV Fira de Circ Trapezi) i Olot. Després de Granollers, la companyia farà estada al Centre Ca l'Estruch de Sabadell i al desembre ocuparà l'espai exterior del Mercat de les Flors, per acabar de nou a Olot. 

Les funcions del Circ Teatre Modern es faran dissabte, 29 d'octubre, a les 21 h, i diumenge, 30 d'octubre, a les 19 h. L'entrada costa 8 euros i 5, per als menors de 14 anys.