La celebració dels actes amb motiu del Dia Internacional de la Dansa es faran el proper cap de setmana

Amb motiu de la previsió de pluja per aquest dissabte 27 d'abril s'han ajornat les activitats per dissabte vinent, 4 de maig.

26 d'Abril 2013
+

El proper dissabte 4 de maig, a partir de les 17.30 hores, a la plaça de l'Església tindrà lloc la celebració del Dia Internacional de la Dansa. A la mateixa plaça es podran veure una dotzena d'espectacles de diferents estils de dansa: clàssica, contemporània, tradicional catalana, flamenc, dansa urbana o bollywood, entre altres, a càrrec de les escoles i grups de dansa següents:

1. Centro Cultural Andaluz de Granollers
2. Klass Estudi de Dansa
3. Arsènic, Espai de creació
4. Partenaire Escola de Ball de Saló
5. Centre Shindia-Centre de Bollywood i Cultura Oriental
6. Undergroundnollers i Ombú
7. Escola de Dansa Àgueda Murillo
8. Tribu Urbana Center
9. Estudi de Ballet Sylvia
10. Escola de Dansa i Arts Corporals Swing
11. Escola de Dansa Múria Ventura
12. Passaltpas, danses d'arreu del món i l'Esbart Dansaire de Granollers
13. Flashmob

La celebració del Dia Internacional de la Dansa està impulsada pel Teatre Auditori de Granollers que convida a participar a tota la ciutadania a una coreografia grupal, que tindrà lloc al finalitzar el recorregut de propostes de dansa. Els passos d'aquesta coreografia es poden aprendre mitjançant la pàgina web www.teatreauditoridegranollers.cat.

L'espectacle 'Música a la fresca' es farà diumenge 28 d'abril al gimnàs de l'Escola Municipal del Treball

Coincidint amb el mateix Dia Internacional de la Dansa, el diumenge 28 d'abril a les 12 hores, l'Escola Pereanton organitza el segon concert del cicle "Música a la fresca 2013", que enguany celebra la seva setena edició.

Amb la previsió de pluja, aquest espectacle es farà al gimnàs de l'Escola Municipal del Treball (EMT), carrer de Roger de Flor, 66. Es faran dues actuacions; la primera a càrrec de l'Escola de Dansa Class, amb la coreografia Let it be, sota la direcció de Glòria Espejo i la segona, comptarà amb la participació de tots els alumnes de l'escola Pereanton que interpretaran temes de Josep M. Ruera com ara A l'entorn de la Porxada o Dansa Popular, sota la direcció de Carme Nájera.

Totes les actuacions que s'inclouen en el programa del Dia Internacional de la Dansa són gratuïtes.