Canvia el sentit de circulació als carrers de Llevant i del Foment

La nit de dimarts a dimecres, no es podrà aparcar en els trams afectats, a causa de la reordenació del trànsit rodat que s'aplicarà entre la plaça de Serrat i Bonastre i el c. del Foment i entre l'avinguda de Sant Esteve i el c. de Llevant

22 de Juliol 2011

El proper dimarts, 26 de juliol, a partir de les 22 h, no es podran estacionar vehicles en els trams afectats pels canvis de sentit de circulació previstos als carrers de Llevant i del Foment de Granollers. Per tant, no es podrà aparcar al c. de Llevant -entre el c. del Foment i la pl. de Serrat i Bonastre- ni a l'aparcament en filera de la banda nord del carrer del Foment.

Per a més informació: Servei de Mobilitat. Telèfon 93 842 66 06.

Aquests canvis de sentit s'aplicaran durant la nit de dimarts que ve (dia 26) a dimecres (dia 27 de juliol), entre la plaça de Serrat i Bonastre i el carrer del Foment i entre l'avinguda de Sant Esteve i el carrer de Llevant, d'acord amb el plànol adjuntat.

Aquesta nova ordenació del trànsit comportarà aquests canvis:

-el tram del carrer del Foment comprès entre l'av. de Sant Esteve i el c. de Llevant serà de sentit únic, amb dos carrils de circulació cap al carrer de Llevant

-es podrà girar a l'esquerra des de l'av. de Sant Esteve (sentit sud) cap als carrers del Foment i de Llevant

-en el tram del carrer de Llevant comprès entre la pl. de Serrat i Bonastre i el c. del Foment, la circulació de vehicles serà en sentit sud: del carrer del Foment a la plaça de Serrat i Bonastre.

Aquests canvis es fan per evitar l'elevat volum de trànsit de pas davant de la sortida de l'estació de tren Granollers-Centre i per simplificar girs i ordenar millor la circulació de vehicles a la cruïlla Foment-Sant Esteve.