El barceloní Ferran Amelibia guanya el 14è Ral·li Fotogràfic "Granollers es revela"

El jurat atorga onze premis més als guardons lliurats ahir dijous al Centre Cívic Palou

20 de Juliol 2012
+

Ahir al vespre, el Centre Cívic Palou va acollir el veredicte i lliurament de premis del 14è Ral·li Fotogràfic "Granollers es revela", celebrat per primer cop en modalitat nocturna el passat 16 de juny amb un total de 83 participants, procedents de Granollers i la comarca, i també d'altres municipis del Vallès Occidental, Osona, el Penedès i el Barcelonès.

El jurat, format per Oswald Ibáñez, membre de la  Federació de Fotografia de Catalunya; Ramon Meléndez i Martina Martínez, membres de l'Associació Fotogràfica Jaume Oller; Xavi Mañosa, fotògraf professional; i Rafa Fernández, guanyador de la darrera edició del ral·li fotogràfic, han atorgat, en la categoria adulta, el primer premi per la millor col·lecció a Ferran Amelibia (Barcelona) i a Federic Monmany (Granollers) el segon, valorats en 300 € i 200 € respectivament en material fotogràfic.

En l'apartat de millors fotografies pels quatre temes proposats, els guardonats han estat Jordi Saavedra (Granollers, millor fotografia de l'hora blava); Eva Pérez (Montornès del Vallès, millor fotografia de noctàmbuls); Arnau Bellavista (Granollers, millor fotografia de llums); i Claudia Vidal (Barcelona, millor fotografia d'inanimats). Tots ells han rebut 100 € en material fotogràfic.

 En la categoria infantil (de fins a 14 anys), el jurat ha premiat Guadalupe Cibeira (Granollers, millor fotografia de l'hora blava); Queralt Samon (Granollers, millor fotografia de noctàmbuls); Bernat Cedó (Taradell, millor fotografia de llums); i Toni Miralles (Granollers, millor fotografia d'inanimats), tots ells reconeguts amb 100 € en material fotogràfic.

Amb motiu del desè aniversari de l'Associació Fotogràfica Jaume Oller, coorganitzadora del ral·li al costat de la Xarxa de Centres Cívics, el jurat ha atorgat dos premis més, que han estat per a  Meritxell Borràs (Granollers, categoria infantil) i a Alberto López (la Torreta, categoria adulta). A ells els ha correspost un premi de 75 € i 150 € respectivament, també en material fotogràfic.

D'altra banda, com ja és habitual ahir el públic assistent al veredicte va atorgar el premi a millor fotografia per votació popular, que va ser per a Pere Miralles (Granollers).

Totes les col·leccions d'aquesta catorzena edició del ral·li estaran exposades al Centre Cívic Palou fins al dia 23 de juliol, de dilluns a divendres, de 5 a 9 del vespre.