Audiovisual i caminada per descobrir la serra de Ponent

Una activitat més del projecte EUROSCAPES, inclosa a l'actual programació del Calendari Verd de primavera

24 de Març 2011
+

Aquest dissabte, 26 de març, a partir de les 10 h i a Can Jonch. Centre de Cultura per la Pau (c. del Rec, 19), s'iniciarà l'activitat "Descoberta de la serra de Ponent", que forma part del projecte EUROSCAPES, sobre medi natural, en el qual participa l'Ajuntament de Granollers, conjuntament amb tretze socis europeus (http://www.granollers.cat/euroscapes).

Aquesta activitat començarà amb la projecció d'un audiovisual i continuarà amb una passejada per descobrir una nova ruta per la serra de Ponent.

Amb el documental, de 20 minuts de durada, es podran conèixer els principals paisatges naturals de Granollers. Especialistes i científics vinculats a l'àmbit de la natura han participat en la seva realització, explicant característiques i actuacions de preservació que s'han portat a terme en els entorns fluvial, forestal i rural, així com als parcs urbans de la ciutat.

Amb la caminada, de 4 quilòmetres, s'estrenarà una nova ruta per la serra de Ponent. En concret, es recorrerà l'espai agroforestal que s'estén des del riu Congost (des del centre, per la passera per a vianants) fins a la Font del Ràdium. L'objectiu és conèixer un territori ple de petits paratges naturals, ben proper al nucli de Granollers, que permet tant fer-hi esport com observar la natura.

Aquesta activitat s'ha inclòs a l'actual programació municipal del Calendari Verd de primavera.