Arnau Bellavista dissenyarà el cartell del Festival Musik N Viu 2012

La seva proposta ha estat escollida entre les 64 presentades a la convocatòria del GRA

29 de Març 2012
+

Ja es coneix el nom del guanyador del concurs per al disseny de la imatge del Festival Musik N Viu 2012, convocat pel GRA, equipament juvenil. És el jove il·lustrador de Granollers Arnau Bellavista. El jurat ha escollit la seva proposta de cartell d'entre les 64 presentades, corresponents a 34 autors de Granollers i la comarca amb edats compreses entre 15 i 30 anys. Confundador del col·lectiu d'artistes El Colador, Arnau Bellavista treballa de delineant i fa classes de dibuix i manualitats; ha fet de fotògraf i des del mes de febrer és artista resident de l'Espai d'Arts de Roca Umbert. Ha participat en diverses exposicions a establiments de la ciutat, i en col·lectives de l'Associació Cultural i l'Espai d'Arts.  

El guanyador té ara l'encàrrec de confeccionar el cartell general, de reclam, postal promocional, pancarta i bàner per a la web, amb la finalitat de difondre la celebració de la vuitena edició del Festival Musik N Viu, que els dies 22, 29 i 30 de juny, i 6 i 7 de juliol omplirà de música el Parc Firal. El festival l'organitzen conjuntament el Servei de Joventut i entitats juvenils diverses, amb l'objectiu d'oferir propostes d'oci nocturn amb música en directe. La dotació del premi és de 800 euros.

Divendres que ve, 30 de març, a les 7 de la tarda, es presentarà al GRA l'exposició dels treballs presentats, que es podran visitar a l'espai de relació fins al dia 12 d'abril.