Aquest cap de setmana se celebra la 3a Mostra de Teatre i Dansa Jove de Granollers, Treansa

Hi participen sis grups i les actuacions tindran lloc a la Casa de Cultura Sant Francesc

07 de Juliol 2011
+

Sis grups de teatre i dansa participen aquest cap de setmana a la tercera edició de Treansa, la mostra de teatre i dansa jove de Granollers, organitzada pel servei municipal de Joventut per donar als grups amateurs l'oportunitat de presentar el seu treball dalt d'un escenari. Totes les companyies són residents de l'equipament de Joventut, és a dir, assagen i preparen els seus muntatges al Gra. Les representacions són d'entrada lliure i tindran lloc a les 8 del vespre a la Casa de Cultura Sant Francesc.  

La mostra començarà demà divendres, 8 de juliol, amb l'obra "Je t'aime", escrita i dirigida per Rocío Matamoros, a càrrec de la companyia Anònims. El muntatge comptarà amb les actuacions de dos grups de dansa: Yilan Kadin i Demotions. L'endemà dissabte, 9 de juliol, el grup intercultural de teatre social Esperanza presentarà "No el racisme / Igualdade / Volo", sota la direcció de Sandra Castagneto. Es tracta d'una companyia formada per joves procedents de diferents països, com el Perú, Bolívia, l'Argentina, l'Equador i Gàmbia. En l'obra també hi participen els ballarins del grup New Balance. Diumenge 10 de juliol, el muntatge "Un món de danses" tanca la mostra, amb les actuacions dels grups Yilan Kadin, Demotions, New Balance i Tennukele Girls (Centre Shindia), que ballaran diferents estils de "break", tribal fusió, "krump", "bollywood" i jazz.

El GRA acull diverses activitats les tardes i vespres de juliol, incloses a la programació Fes-te l'estiu: un cicle audiovisual temàtic a càrrec de diverses entitats juvenils (els dilluns 11 i 18 de juliol, a les 4 de la tarda), jocs de rol i estratègia a les friquitardes (els dimarts 12 i 19 de juliol, a les 5 de la tarda, un torneig de ping-pong (els dimecres 13 i 20 de juliol, a les 6 de la tarda, al parc del Congost) i classes de ball i actuacions en directe (dies 7, 14, 21 i 28 de juliol, a partir de les 7 de la tarda, a la terrassa). Altres activitats obertes són una jornada sobre el món del manga, organitzada per l'entitat Famiglia Folgore (dissabte 9 de juliol, a partir de les 10 del matí), l'enregistrament del "lipdub" del GRA al qual tothom està convidat a participar (divendres 15 de juliol, a les 6 de la tarda) i la festa de fi d'estiu (divendres 22 de juliol, a partir de les 6 de la tarda), en què es farà una mostra dels itineraris del Fes-te l'estiu.