Aquest cap de setmana, 7a Llotja del Vehicle clàssic de Granollers

Amb entrada lliure, al Parc Firal, i complementada amb un recorregut de motos i cotxes amb més de 25 anys, per alguns carrers de la ciutat

30 de Març 2011
+

Dissabte, 2 d'abril, de 9 a 14 hores, el Parc Firal de la ciutat acollirà la 7a Llotja del Vehicle clàssic de Granollers. Un any més, serà una trobada amb motos i cotxes clàssics on es podran adquirir o vendre aquests vehicles, així com trobar-ne recanvis i accessoris. En aquesta ocasió, es preveu reunir uns 120 vehicles clàssics. L'entrada serà lliure. (Més informació, a Granollers Mercat, c. de les Tres Torres, 18-20. Tel. 93 861 13 90, extensió 225).

A partir de les 10 h, tindrà lloc la 7a trobada de motos i cotxes amb més de 25 anys i, més tard, a partir de les 12.30 h, amb sortida i arribada al Parc Firal, aquests vehicles recorreran alguns carrers de la ciutat. El trajecte serà aquest:

-passeig Fluvial, carrers del Camp de les Moreres i de Magallanes, passeig de Colom, plaça de Serrat i Bonastre, avinguda de Sant Esteve, avinguda del Parc, carrers de Girona, del Primer Marquès de les Franqueses, de Joan Prim, de Ramon Llull i de Rafael Casanova, plaça de la Constitució, carrers de Roger de Flor, de Lluís Companys i del Camp de les Moreres i Parc Firal.

En el document adjunt, cartell i plànol complementari.