Aquest dilluns comencen les obres d'urbanització de la confluència dels carrers Uruguai, la Torreta i Equador

L'actuació s'acabarà a principis del mes de juny

09 d'Abril 2015
+
Plànol de la proposta d'urbanització del triangle format pels carrers Uruguai, la Torreta i Equador al barri de la Font Verda
Aquest dilluns dia 13 d'abril han de començar les obres d'urbanització de la confluència dels carrers de l'Uruguai, la Torreta i Equador, al barri de la Font Verda, que executarà l'empresa Obres i Serveis Roig, SA per 124.365,17 euros , IVA inclòs.
 
L'actuació consistirà a ampliar un tram de la vorera del carrer de la Torreta i reduir l’amplada de la calçada, eliminant tot l’aparcament, amb la idea de generar un espai més agradable i segur per als vianants.
 
El triangle que formen els carrers de l'Uruguai, la Torreta i l'Equador s'ampliarà, sempre fora de l’àmbit privat existent, de manera que s'aproparà a la vorera sud del carrer de l'Equador, permetent així un creuament més segur per als vianants i generant un pas de vianants nou. També es construiran noves orelleres en tots el creuaments amb les voreres oposades.
 
A més, es refaran els guals de vianants de l’extrem nord del triangle i es col·locarà una reixa lineal de recollida d’aigua al carrer de la Torreta i embornals nous a la zona que s’amplia. 
 
A més, s'instal·larà reg per als quatre nous arbres i es col·locaran tres bancs a la part superior de l’espai.
La superfície total de l'actuació és de 688 m2 i es faran 45 nous metres lineals de clavegueram. Com en tota obra municipal també es passarà pel subsòl un tritub per als serveis de telecomunicacions. 
La previsió és que l'obra finalitzi a principis de juny.