Les cooperatives escolars mostren els seus productes al mercat de Granollers

Hi participen 8 cooperatives de quatre centres diferents: l'Escola Salvador Espriu, l'Escola Granullarius, l'Escola Municipal Salvador Llobet i l'Escola Lledoner

14 de Maig 2015
+
Aquest dijous 14 de maig al matí els alumnes que han participat al projecte "Cultura emprenedora a les escoles", surten al mercat de Granollers per vendre els seus productes. Les cooperatives escolars han instal·lat les seves parades en els punts següents:
 
Els alumnes de l'Escola Salvador Espriu de 5è B amb el nom de "Can Espriu", a la plaça Folch i Torras, mentre els seus companys de 5è A amb el nom "Petits inventors", a la plaça de l'Església, davant el Gra. 
 
"Tots per un i un per tots", així es com s'anomenen els alumnes de 5è B de l'Escola Lledoner, que tenen la parada al c. Santa Apol·lònia, entre la plaça de Folch i Torres i la de les Olles i els alumnes de 5è A "El Rusc" a la plaça Folch i Torres.
 
Els alumnes de l'Escola Granularius de 6è A amb el nom de "1 Classe, 1 Idea", estan situats al c. Santa Esperança, sota les finestres del núm. 6, mentre els de 6è B amb el nom "Rebel Kids" són a la pl. de la Porxada, davant l'Ajuntament.
 
De l'Escola Salvador Llobet, els de 5è A amb el nom "100% Llobet" també són a la pl. de la Porxada davant la Casa Clapés, i els seus companys "Llobet Kids" de 5è B, els trobem a la mateixa plaça, al costat de l'Ajuntament.
 
Aquest és el quart any que Granollers participa del projecte Cultura Emprenedora a l'Escola a través de la creació de cooperatives escolars organitzades i gestionades pels alumnes de 5è i 6è de primària. Amb l'objectiu d'incrementar la creativitat, la innovació i l'esperit emprenedor. El projecte, impulsat per la Diputació de Barcelona, aposta pel model cooperatiu com a filosofia empresarial de base, perquè aporta un sistema de gestió democràtica i participativa i reforça una vessant de responsabilitat social. Per això, el procés de creació, organització i gestió d'una cooperativa a l'escola té la finalitat de fomentar l'esperit emprenedor que ajudi a adquirir valors, habilitats i capacitats com competència lingüística, cultural, social i ciutadana, matemàtica i competència en el coneixement i la interacció amb el món físic.