Alumnes de l'escola Salvador Espriu llegeixen textos del poeta en una activitat conjunta amb altres centres Espriu de tot Catalunya

Dimarts la Biblioteca Roca Umbert acollirà una lectura de poemes promoguda per la Diputació de Barcelona amb motiu de l'Any Espriu

18 de Novembre 2013
+

Dimarts, 19 de novembre, a les 6 de la tarda, la Biblioteca Roca Umbert (c. Prat de la Riba, 77)  acollirà una lectura d'obres de Salvador Espriu, emmarcada en la celebració del centenari del poeta. Es tracta d'una activitat promoguda per la Diputació de Barcelona, en què participen els centres educatius catalans que porten el nom d'Espriu.  

A la nostra ciutat, l'escola Salvador Espriu hi participa representada per 24 alumnes de 4t, 5è i 6è, que per espai de mitja hora llegiran fragments de la seva obra poètica, narrativa i teatral. Concretament, es podran sentir textos de Cementiri de Sinera, Primera història d'Esther, Laia, Les roses recordades, El caminant i el mur i Les hores.

El poeta Esteve Plantada  serà l'encarregat de presentar i conduir l'acte, que també comptarà amb la intervenció musical d'Elisabet Carreño, alumna de l'institut Celestí Bellera que interpretarà una adaptació al piano de Les roses recordades. Coincidint amb la lectura, la Biblioteca Roca Umbert ha preparat una exposició bibliogràfica sobre Salvador Espriu.

La Diputació de Barcelona editarà un vídeo que recollirà les lectures de tots els centres participants.