Mouad Mbarki, Meritxell Mas, Cristina Salvador i Fernando Morillas, millors esportistes de 2011 a Granollers

Més de 200 persones assisteixen a la Festa de l'Esport que se celebra, per primera vegada, a la Sala Francesc Tarafa

01 de Març 2012
+

Els millors esportistes sènior i promesa de l'any 2011 de Granollers, segons el jurat de la Festa de l'Esport, són: Mouad Mbarki, Meritxell Mas, Cristina Salvador i Fernando Morillas. L'Ajuntament de Granollers un any més fa un reconeixement públic a clubs i esportistes per la seva trajectòria col·lectiva i personal.

Els finalistes han estat: en categoria promesa, Mouad Mbarki (Club Atlètic Granollers), Blai Ramírez Valero (Associació Granollers Esportiva), Marc Pey (Club Balonmano Granollers), Meritxell Mas Pujadas (Club Natació Granollers –secció sincronitzada), Palmira Chaparro Canela (Club Natació Granollers) i Clara Maspons i Molins (Club Bàsquet Granollers). En categoria sènior, les candidatures finalistes han estat: Marta Garcia Pérez (Associació Esportiva Carles Vallbona –voleibol), Cristina Salvador González (Club Natació Granollers –secció sincronitzada), Anna Pi Sola (Club Balonmano Granollers), Fernando Morillas Ramos (Club Natació Granollers), Juan Manuel Corbacho Rodríguez (Club Atlètic Granollers) i Raúl Campos Linuesa (Club Balonmano Granollers).

A més dels premis Millor esportista de 2011, també s'han fet dos reconeixements especials: a Jaume de Vega, primer futbolista català campió del món juvenil, l'any 1954. I l'altre reconeixement a l'Associació d'Amics d'en Jordi Vinardell amb motiu de la gran iniciativa solidària de lluita contra el càncer en el marc de la Mitja Marató, en record de l'amic Toti.

El Premi a l'Esportivitat Joan Creus ha recaigut al Club d'Atletisme L'Aire i el Premi APEVOR (Associació de Periodistes Esportius del Vallès Oriental) de 2011 ha estat pel periodista esportiu d'El 9NOU, Xavi Mas.

Durant la Festa de l'Esport de 2012, també s'han entregat els diplomes del curs de formació de tècnics impartit entre setembre i novembre de l'any passat. L'han rebut 26 persones (13 de Granollers i la resta, d'altres municipis de la comarca) que han acabat aquesta setena edició del curs, organitzat per l'Ajuntament. La majoria d'aquestes persones practiquen esport o bé, treballen en entitats esportives de la ciutat. Amb aquest curs, han rebut formació esportiva i sobre diversos aspectes relacionats amb l'esport, com valors de l'activitat física, família, salut, sociologia i mitjans de comunicació, a més d'entrenament esportiu i informàtica aplicada a l'esport.

A Granollers hi ha 57 entitats i clubs esportius i durant l'any passat les instal·lacions esportives de la ciutat van rebre uns 300.000 usos. "Granollers fa de l'esport una manera de viure, d'educar i de conviure" així ho va explicar l'alcalde Josep Mayoral.