Granollers recorda amb orgull l'esperit dels Jocs Olímpics de 1992

Fins l'1 de desembre es pot visitar una exposició a la planta baixa de l'Ajuntament amb fotografies de l'esdeveniment

13 de Setembre 2017
+
Membres de l'organització i dels voluntaris de la subseu de Granollers es van fer una foto conjunta per recordar els 25 anys dels Jocs Olímpics. Foto: T. Torrillas

Fins l'1 de desembre es pot visitar a la planta baixa de l'Ajuntament l'exposició fotogràfica "Granollers, 25 anys dels Jocs Olímpics", amb imatges seleccionades per l'Arxiu Municipal de Granollers. Aquesta mostra es va obrir ahir, amb la presència de diverses persones que van participar en l'organització dels jocs i també voluntaris i voluntàries que van voler recordar el que va suposar aquella experiència que va transformar Granollers.

El director d'handbol de la competició de 1992, el granollerí Miquel Roca, va lloar la feina dels voluntaris en els jocs de Barcelona i va recordar que la seva presència va ser una idea del COOB'92, ja que mai abans hi havia hagut voluntaris als jocs olímpics. L'alcalde de Granollers, Josep Mayoral, aleshores regidor d'Urbanisme, va recordar que la celebració dels Jocs Olímpics de 1992 a Granollers va deixar infraestructures idònies, com el Palau d'Esports, que han servit perquè Granollers exerceixi una capitalitat molt especial en el món de l'esport. Segons Mayoral amb els Jocs es va guanyar credibilitat, confiança i es va generar un model que ha tingut fruits posteriors com la celebració del Mundial d'handbol masculí de 2013.