Nou any i nous cursos a la Xarxa de Centres Cívics

Les inscripcions, del 16 de gener al 3 de febrer

09 de Gener 2017
+
La Xarxa de Centres Cívics ja té a punt la nova programació de febrer a juny. S'ofereixen més d'una setantena de propostes, entre cursos, activitats adreçades a infants i joves, exposicions, activitats socials i comunitàries... Adreçat específicament a les entitats, s'ofereixen sessions formatives relatives a les obligacions fiscals (febrer) i a la gestió de projectes (març). Una de les novetats destacades de la nova temporada són els DiverDivendres, la nova programació familiar itinerant dels Centres Cívics. L'oferta de cursos s'organitza, com sempre, en cinc grans àrees temàtiques. Aquestes són algunes de les novetats:
 
En salut i creixement personal destaquen els cursos de mindfulness. L'art de viure el present, dietes detox (per eliminar toxines i perdre pes),  i el curs intensiu d'agilitat mental i rendiment cognitiu per a joves i adults. 
 
En expressió i creativitat, es proposa un curs d'ikebana (art floral japonès), bijuteria en filferro, sketching (pintura ràpida) i interiorisme low cost
 
Dins de terra i fogons, destaquen els cursos d'hamburgueses gurmet, cuina tailandesa, cuina diària (menús setmanals), cuina amb llets vegetals i "Tocats pel dolç", per aprendre a elaborar tartalettes sorprenents i lioneses. També s'han programat dues sessions sobre gastronomia de carnaval i quaresma. 
 
A l'àrea de cultura digital, torna a haver-hi cursos d’informàtica bàsica i iniciació a Internet, i píndoles formatives d'una hora i mitja, per a persones que vulguin aprofundir en el coneixement de noves tecnologies. 
 
Per últim, dins de l’àrea de recursos s'ofereixen cursos de creació d'ambients (disseny d'espais per a la llar), per aprendre a fer sabó i a endreçar l'armari amb el conegut mètode de Marie Kondo. En llengües, la novetat és un curs (Cuisinez en français) per practicar el francès mentre es cuina.
 
Es pot consultar aquí la programació sencera del llibret d'activitats, que trobareu als equipaments municipals.
 
El termini d'inscripcions és del 16 de gener al 3 de febrer. Es poden fer de manera presencial a qualsevol dels centres cívics i també en la modalitat en línia: https://www.granollers.cat/centrescivics_inscripcions