Informació de serveis

A mesura que es vagin tancant les informacions de cada servei s'aniran comunicant aquí

AvetHoraris de visita del Pessebre de l'Ajuntament

Aquest any es commemoren el 30 aniversari de la nominació de Barcelona'92 i el 25è aniversari de la inauguració del Palau d'Esports de Granollers, subseu olímpica d'handbol. És per això que el pessebre institucional reprodueix, a partir d'una maqueta de l'artesà Ramon Aumedes del Taller Sarandaca, aquest equipament emblemàtic de la ciutat. A més, l'Arxiu Fotogràfic li dedica una exposició d'instantànies sota el títol «El Palau Olímpic i la transformació del seu entorn». El pessebre podrà visitar-se al vestíbul de l'Ajuntament fins al dia 5 de gener i l'exposició, fins al 21 de febrer. L'horari serà de dilluns a divendres, tot el dia; i els caps de setmana i festius,dies 3 i 4, 6 i 8, 10 i 11, 17 i 18, 24 i 31 de desembre, de 17 a 20 h. Tancat els dies de Nadal, Sant Esteve i Cap d'Any.

 

Recollida dels arbres de Nadal

El dimecres 11 de gener, el Servei Municipal de Medi Ambient i Espais Verds farà, durant el matí, la recollida dels arbres de Nadal per reciclar-los. Per fer ús d’aquest servei s’ha d’avisar prèviament per telèfon (93 860 32 06) els dies 9 i 10 de gener, en horari de 9 a 14 h, o enviar un correu electrònic a mediambientespaisverds@ajuntament.granollers.cat, del 6 a l’10 de gener. Les persones que ho sol·licitin hauran de deixar els arbres al carrer, davant el portal de casa seva. 
Una altra opció és portar l’arbre directament a l’entrada de les dependències d’Espais Verds, situades al Parc Firal (entrada per l’av. Europa / c. Londres), de dilluns a divendres, de 8 a 13 h, fins al 13 de gener.
 

La recollida de residus durant les festes de Nadal

La recollida de residus els dies 24 (vigília de Nadal) i 31 de desembre (vigília de Cap d'any) s'avançarà a les 5 de la tarda i la col·locació de les plataformes de l'illa de vianants també començarà a les 5. Les plataformes es retiraran a partir de les 21 h. Els diumenges i festius no hi haurà recollida de residus ni es col·locaran les plataformes a l'illa de vianants, encara que obrin les botigues.

 

Horaris del Mercat Municipal de Sant Carles especials per festes

El divendres 23 de desembre el mercat estarà obert de forma continuada de 7 a 20 h.
El dissabte 24 de desembre el mercat estarà obert de forma continuada de 7 a 16 h.
El dissabte 31 de desembre el mercat estarà obert de forma continuada de 7 a 15 h.
El dijous 5 de gener al mercat estarà obert amb horari normal.