El Campament del Patge Gregori

El dia abans de la cavalcada, dilluns 4 de gener, de 17 a 20 h, tots els nens i nenes estan convidats a visitar el Campament del Patge Gregori a Roca Umbert, el centre d'operacions on es prepara la nit més màgica de l'any

Els nens i nenes de Granollers coneixen bé el patge Gregori: és el principal assistent dels Reis d’Orient i el seu ambaixador a la ciutat. El seu paper és essencial: és l’encarregat de repartir per tots els racons la pols màgica arribada directament del desert jordà de Wadi Rum. Per això, el patge visitarà totes les escoles granollerines els dies 14, 15 i 16 de desembre, al matí, per assegurar que cap infant no es quedi sense la pols màgica. Nens i nenes el podran saludar personalment i sentir les històries que els portarà des d'Orient.

Un cop arribat a Granollers, el patge instal·la a la Tèrmica de Roca Umbert el seu centre d’operacions, per refinar i transformar la sorra del desert en la pols màgica, només visible a ulls dels Reis Mags, i emmagatzemar el carbó. El patge serà l’amfitrió de les visites que es faran a la Tèrmica a partir d'aquest cap de setmana (dies 3 i 4, 10 i 11, 17 i 18 de desembre, dissabtes de 18 a 20 h; diumenges, d'11 a 13 h).

Els dies 3 i 4 de gener (de 17 a 20 h) el Patge Gregori convida tots els nens i nenes a descobrir el campament reial situat a Roca Umbert. Allà podran veure la haima i les carrosses de Gaspar, Melcior i Baltasar, podran escalfar-se a la foguera i presenciar en directe tots els preparatius (classificació de cartes, de regals...) de la nit més esperada.

Els infants podran confeccionar, com cada any, els fanalets per guiar els Reis en el seu pas per la ciutat a la Troca (dies 2, 3, 4 de gener, de 10.30 a 13.30 h i de 17 a 20 h; i 5 de gener, de 17 a 20 h) i als barris (2 de gener, 18 h). També podran participar a la “despertada” als Reis el dia 5 de gener (17 h), a Roca Umbert.

Descarrega't la cartaCampament del Patge GregoriEl patge Gregori celebra el Nadal a Granollers