El Campament del Patge Gregori torna a la Fàbrica de les Arts

Els dies 3 i 4 de gener, tots els nens i nenes estan convidats a visitar el Campament del Patge Gregori a Roca Umbert, el centre d'operacions on es prepara la nit més màgica de l'any.

Els caps de setmana 15-16 i 22-23 de desembre (dissabte, tarda; diumenge, matí) nens i nenes, amb la seves famílies, podran presenciar en directe els preparatius dels gregorins i gregorines, els ajudants del patge Gregori, a la Tèrmica de Roca Umbert perquè ningú es quedi sense regals aquest Nadal.

Quan els Reis d’Orient arriben a Granollers, la mainada ja sap que el seu centre d’operacions se situa a Roca Umbert. Allà instal·laran el campament amb les carrosses i les tres tendes reials, la Tèmica dels regals i el carbó, els patges Gregori, Picarol i Llaminer, amb la pols màgica, els pastorets, la xocolateria reial, el caldo, la foguera, tallers i jocs... Tot això i més, els dies 3 i 4 de gener a la tarda

Allà mateix els infants podran confeccionar els picarols i sonalls que despertaran Gaspar, Melcior i Baltasar just abans que comenci la calvalcada, dissabte 5 de gener, així com els fanalets que els guiaran al seu pas per la ciutat. 

Com cada any, els patges visitaran les escoles granollerines (dies 1213, i 14 de desembre, matí) per portar la pols màgica als infants i també aniran als barris (dia 2 de gener, 18 h), a recollir les cartes que els nens hauran escrit als Reis d'Orient. Hi haurà taller de fanalets i xocolatada.